Fashion

La mulți ani, Emily Ratajkowski! Cele mai bune apariții ale modelului

iulia.statie
June 7, 2020 10:00 AM

Emily Ratajkowski își ține fanii pe jar cu look-urile sale senzuale și descrierile cu tentă feministă. Cu peste 26 de milioane de fani pe Instagram, modelul și-a început cariera încă de când avea șase ani, însă, apariția ei în videoclip-ul ‚Blurred Lines’ a propulsat-o imediat în topul celor mai apreciate din industrie.

Pe aceeasi temaEmily Ratajkowski, rutină de beauty neobișnuită de când stă acasă

Emily Ratajkowski, gura de aer de care avea nevoie industria modei

Emily este mai mult decât un model, o putem numi activistă, feministă, regină pe social media și antreprenor. Pe lângă aceste lucruri, ea lucrează cu Versace, Miu Miu și Marc Jacobs. Și dacă acestea nu sunt de ajuns, ea a jucat în patru filme și și-a lansat propriul brand de costume de baie și lenjerie numit Inamorata. În momentele în care nu este chiar așa de ocupată, ea reprezintă Planned Parenthood, o organizație nonprofit ce se ocupă de îngrijirile medicale pentru femei.

Modelul s-a născut în Londra, însă, a crescut în California. Părinții ei au un trecut privind artele, reușind să rămână extrem de deschiși cu privire la orice, învățând-o pe Emily cum să aibă o voce cu privire la orice subiect și cum să își păstreze opiniile ferm, chiar dacă subiectele erau controversate. De aceea, nu este o surpriză faptul că Ratajkowski a participat la câteva proteste în legătură cu subiectul ‚corpul meu, alegerile mele’, dezvăluind că este extrem de puternică și nu o recomandă doar frumusețea.

Atunci când și-a început cariera, nimeni nu dorea să vorbească despre feminism și politică, dar acest lucru s-a schimbat în ultimii cinci ani. Ba chiar, schimbarea a venit așa de repede, încât unele brand-uri se folosesc de feminism pentru a-și vinde produsele, lucru pe care Emily nu îl agrează.

În timp ce Emily nu acceptă multe brand-uri, nu mulți o plac pe ea. Majoritatea cred că este mult prea sexy ca să fie feministă. Nu sună ridicol? Modelul crede că această gândire nu este deloc sănătoasă, feministele venind în toate formele și mărimile, femeile având dreptul să aibă propriile alegeri cu privire la cum își doresc să fie văzute sau să se exprime. Inteligența și frumusețea pot exista împreună.

Modelul a avut câteva apariții extrem de controversate până acum, însă, le-a demonstrat tuturor că fiecare trebuie să se simtă bine în corpul lui depinzând ce îi place, nu ce vrea societatea.

Cu privire la stilul ei vestimentar, Emily este versatilă, niciodată plictisitoare. Modernism, cromatică vibrantă, un strop de vintage, modelul este cu adevărat o apariție fresh de oricâte ori este surprinsă. Cu ținute asortate cu soțul sau, cu un aer senzual ce îi pune în valoare frumusețea, aceasta are grijă să mizeze pe ținute ultra feminine și o atitudine puternică.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai bune apariții ale vedetei!