Fashion

La mulți ani, Gisele Bundchen! De la o adolescentă timidă, la supermodel

iulia.statie
July 20, 2020 17:38 PM

Gisele Bundchen a devenit unul dintre cele mai bine plătite modele din industria modei, însă, înainte de a o vedea pe podiumuri, vedeta a fost o adolescentă timidă, descoperită într-un loc surprinzător.

Pe aceeasi temaGisele Bündchen și-a pus silicoane după ce a născut și acum regretă! Care este motivul

La mulți ani, Gisele Bundchen

Cu mult înainte de a își construi un imperiu, Gisele a fost o adolescentă timidă din Brazilia, ce își dorea să devină model. Născută în Brazilia, însă, cu rădăcini nemțești, ea a fost descoperită în timp ce mânca un Big Mac. În copilărie, porecla sa era ‚Olive Oyl’, venind de la soția eroului din desene animate, Popeye.

Gisele a câștigat un concurs de beauty și a fost trimisă la Sao Paulo, iar la vârsta de doar 16 ani, apărea pe coperta unei reviste pentru adolescente cu titlul: „Gisele Bundchen, în vârstă de 16 ani, urcă cât mai sus.” Încă de la început ea a cucerit pe toată lumea, așa că în 1996 zbura la New York pentru a participa la Săptămâna Modei.

Momentul în care Gisele a demonstrat că merită să ajungă în top-urile supermodelelor a fost în 1998, când a participat la faimosul show denumit ‚Rain’ al lui Alexander McQueen. În același an, ea era selectată pentru a apărea într-o campanie Versace. La doar doi ani după ce s-a mutat în America, modelul era extrem de căutat. La finalul anului 1999, aceasta deja avea apariții pe trei coperți Vogue.

Gisele Bundchen, un supermodel de milioane

În 2000, bătea palma cu Victoria’s Secret pentru un contract ce valora 25 de milioane de dolari. Imediat cum a apărut pe podium, lumea a început să o asocieze cu acest brand de lenjerie. Cariera ei explozivă a fost urmărită de oricine, dar tot în 2000, ea era asociată ca fiind iubita lui Leonardo DiCaprio, un alt lucru ce a făcut deliciul fanilor.

La patru ani după, Gisele apărea în pelicula ‚Taxi’, dar și în ‚The Devil Wears Prada’ în 2006, demonstrând că este atrasă și de industria cinematografică. În același an în care apărea în filmul iconic, ea începea relația cu soțul ei de acum, Tom Brady. Cei doi au împreună doi copii.

Chiar dacă părăsea Victoria’s Secret în 2007, aceasta demonstra că încă este unul dintre cele mai dorite modele din industrie. De la pictoriale în reviste de modă, campanii făcute cu brand-urile, colaborări faimoase (cum ar fi aceea cu Karl Lagerfeld, ce a selectat-o pentru a fi imaginea Les Beiges) și prezentări de modă, Gisele a demonstrat că este de neoprit.

Bunchen împlinește 40 de ani, iar noi o sărbătorim în felul propriu, amintindu-ne de unele dintre cele mai inedite apariții ale sale. Urmărește galeria foto!