News

La mulți ani, INNA! Cum își petrece vedeta ziua de naștere

iulia.statie
October 16, 2020 14:22 PM

INNA este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră și nu numai. Vedeta are o carieră răsunătoare, iar atunci când vine vorba de stilul ei vestimentar, artista poarte fi considerată un adevărat reper.

Pe aceeasi tema5 make-up artiști de pe Instagram de care ne-am îndrăgostit

La mulți ani, INNA!

Debutând exploziv pe scena românească, INNA a demonstrat în scurt timp că o să devină un adevărat star. Acum este una dintre cele mai bine îmbrăcate celebrități de la noi, încercând să propună ținute cât mai extravagante și inedite, experimentând mereu, până a ajunge la o maturitate stilistică.

Dacă în timpul liber INNA preferă ținutele baggy, casual, la diferite evenimente și shooting-uri aceasta se schimbă radical, apărând în look-uri cât mai senzuale. Artista reușește să combine cu succes elementele masculine cu unele feminine, pentru a fi sigură că se simte confortabil în ținute extrem de actuale.

Astăzi, INNA împlinește 34 de ani și își se pregătește să plece într-o vacanță în Dubai pentru câteva zile, după cum ne-a dezvăluit Anamaria Hâncu, talent manager la Global Records. Cât despre proiectele sale, în prezent, cântăreața este detectiv în cel mai secretos show al momentului „Masked Singer” de la PROTV. Aceasta a lansat de curând piesa „Read My Lips” în colaborare cu Farina. Vești bune pentru fanii INNEI! Vedeta se pregătește să lanseze mai multe piese și lucrează la melodii în studio.

INNA este una dintre cele mai iubite artiste atât național, cât și internațional, fanii din toată lumea adorând fiecare piesă pe care aceasta o lansează. Cântăreața este extrem de discretă și preferă să țină detaliile personale legate de viața sa pentru ea și pentru apropiați, însă, recent, ea a dezvăluit că formează un cuplu cu artistul Deliric.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus INNA în exclusivitate pentru Elle.

sursă foto: Anamaria Hâncu