Fashion

La mulți ani, Kate Moss! Fotomodelul a împlinit 46 de ani

ioana pana
January 17, 2020 07:00 AM

Kate Moss, un nume emblematic în industria modei, a împlinit pe data de 16 ianuarie vârsta de 46 de ani. Impactul fotomodelului asupra fashion-ului este incomensurabil, ea redefinind standardele de frumusețe la nivel mondial și fiind o sursă de inspirație pentru zeci de designeri.

Pe aceeasi temaCe au purtat Kate Moss și fiica ei, Lila, la nunta lui Marc Jacobs

La mulți ani, Kate Moss! Fotomodelul a împlinit 46 de ani

Pesemne unul dintre cele mai valoroase modele ale secolului trecut, Kate Moss este cunoscută pentru cariera sa de succes în modă, dar și pentru stilul său de viață nonconformist. Printre prezentări de modă glossy, fotomodelul a fost acuzat de consum de cocaină, iar în timp ce era muza Stellei McCartney, avea probleme grave cu consumul excesiv de alcool. Și lista poate continua.

La mulți ani, Kate Moss! Fotomodelul a împlinit 46 de ani
La mulți ani, Kate Moss! Fotomodelul a împlinit 46 de ani

Timpul a trecut, aceasta și-a conștientizat prioritățile în viață și, drept urmare, nu și-a pierdut în niciun moment etica muncii și mai ales, nu și-a pierdut șarmul. Drept dovadă, chiar și la 46 de ani este una din preferatele designerilor de prestigiu, aceasta fiind imaginea mai multor branduri de lux, printre cele mai noi campanii fiind cea în colaborare cu Alexander McQueen. 

Cu ocazia aniversării sale de 46 de ani, Moss a fost surprinsă de către paparazzi alături de iubitul ei, Count Nikolai von Bismarck, în Londra. Purtând niște ochelari de soare supradimensionați, în stilul său effortless, modelul a mers către mașină făcând cu mâna camerelor de fotografiat.

Kate Moss rămâne una dintre cele mai iconice figuri mondene ale ultimului secol, indiferent de vârsta sa. Urmărește galetia foto pentru cele mai spectaculoase imagini de arhivă cu fotomodelul.