News

La mulți ani, Lora! Cum sărbătorește vedeta, abia ajunsă în România | Exclusivitate

iulia.statie
July 23, 2020 19:02 PM

Lora are mai multe motive de sărbătoare. Astăzi vedeta împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani, iar aceasta, abia ajunsă în România, petrece clipe frumoase alături de apropiații ei. Cu o carieră strălucitoare și o personalitate explozivă, atât pe social media, cât și pe scenă, nu este de mirare că artista a ajuns să fie una dintre cele mai iubite de la noi.

Pe aceeasi temaLora a plecat în vacanță în Bali! Cum se relaxează artista

Cum își petrece Lora ziua de naștere

Cântăreața își va petrece ziua de naștere alături de cei apropiați, dar și alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Cei doi au fost blocați pe timp de pandemie în Bali și s-au reîntors de curând în țară, bucurându-se în sfârșit de clipele petrecute cu cei dragi. Aceasta a ales să se serbeze la un restaurant ce îi aparține unui apropiat, iar la eveniment toată lumea va respecta regulile de distanțare socială.

„O să mă serbez la un restaurant al unui prieten, vor fi prezenți iubitul meu, câțiva prieteni apropiați și bineînțeles că vom respecta toate regulile de distanțare socială.”, ne-a povestit vedeta.

Chiar dacă a fost blocată într-un paradis tropical, Lora recunoaște că se simte bine pentru că a ajuns acasă. „Am fost testată negativ și nu am fost izolată, pentru că în Bali noi am stat foarte izolați. Una peste alta, a fost o vacanță foarte frumoasă. Primirea în România a fost foarte călduroasă, autoritățile au fost foarte ok cu noi, sunt foarte bucuroasă că am ajuns acasă. Mă simt foarte în siguranță în România.”

Cât despre frumoasa vârstă pe care o împlinește, Lora se declară încântată: „Fac 38 de ani, de când am făcut 30 de ani îmi doresc să ajung la 40, mi se pare că femeia de 40 de ani este o femeie matură și aceasta este cea mai frumoasă vârstă. Mi-aș dori ca la 40 să îmi păstrez alura de puștoaică, dar cu mintea și maturitatea unei femei de 40.”