News

La mulți ani, Margareta Pâslaru! Aceasta împlinește astăzi 77 de ani

iulia.statie
July 9, 2020 14:24 PM

Margareta Pâslaru a împlinit vârsta de 77 de ani, dar parcă anii au trecut fără a își pune amprenta asupra frumuseții ei. Cariera sa este strălucitoare, iar românii au rămas pentru totdeauna vrăjiți de frumusețea ei, dar și de talentul năucitor.

Pe aceeasi temaFlorin Piersic are probleme de sănătate: „Nu trebuie să răsufle nimic în presă”

Margareta Pâslaru a împlinit 77 de ani

Margareta a fost considerată mult timp cea mai frumoasă cântăreață din România, însă, aceasta a rămas extrem de modestă cu privire la acest statut. „Totul este relativ. Gusturile nu se discută, persoanele publice sunt admirate sau antipatizate pentru același lucru. Se spune că „ochii sunt oglinda sufletului’. Expresivitatea lor, atitudinea comunică starea interioară a personajului, iar fotogenia completează cadrul.”, povestea vedeta acum ceva vreme pentru publicația Avantaje.

 

View this post on Instagram

 

La multi ani, Margareta Paslaru! ❤️ #sweet77 #margaretapaslaru #beauty #birthday #icon #verdict

A post shared by Verdict (@verdict.ro) on

Fiind una dintre cele mai mari artiste de la noi, Margareta Pâslaru are o temere puțin neobișnuită pentru o persoană ce a cunoscut iubirea unei țări întregi și a demonstrat că are un har unic. „De succes.”, a spus Margareta Pâslaru, întrebată de ce anume se teme.

Cât despre marea ei iubire, muzica, aceasta a recunoscut că a făcut mereu parte din viața ei, bunica sa insuflându-i curiozitatea pentru a studia pianul.

Margareta Pâslaru despre marea ei iubire, muzica

„În casa copilăriei, lipsurile anilor 50 păreau uitate când la radio răsunau arii și coruri din opere, muzică clasică, teatru la microfon. Serile, bunica ne desfăta cântând la pian Chopin, ceea ce m-a încurajat mai târziu să studiez, cu doamna Lia Romașcu, pianul. Muzica omniprezentă era o parte importantă în viața noastră.”, a declarat artista.

Farmecul și personalitatea ei exuberantă nu au părăsit-o nicio clipă, dovadă fiind publicul ce o adoră după atât de mult timp. Puțini îndrăzneau să se exprime așa cum a făcut-o ea, dar Margareta Pâslaru a demonstrat că este făcută pentru a fi un artist desăvârșit și nu se teme din a experimenta și a ține pasul cu tot ce are de oferit prezentul.

„Vorba aceea: câte capete, tot atâtea păreri. Fără „echipă de stiliști’, intuitiv, îmi conduc bărcuța, astfel nu pierd filonul autentic din mine. Experimentez, învăț, inițiez concepte chiar dacă unele sunt respinse. Îmi plac noutățile îndrăznețe. Aceia care se refugiază în trecut au de pierdut.”, a declarat vedeta pentru publicația menționată mai sus.