News

La mulți ani, Meghan Markle! Tot ce nu știai despre Ducesa de Sussex

iulia.statie
August 4, 2020 13:44 PM

Actriță, activistă, antreprenoare, acum cunoscută ca și Ducesa de Sussex, Meghan Markle a dus o viață extrem de ocupată înainte de a se căsători cu Prințul Harry și a deveni mămica micuțului Archie.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Tot ce nu știai despre Meghan Markle

Știută pentru personajul Rachel Zane din Suits, înainte de a face parte din Familia Regală, Meghan avea o carieră de succes, un blog faimos, câștiga bani în plus din caligrafie și avea fani în lumea întreagă, lucru ce nu s-a schimbat astăzi.

Aceasta a avut o copilărie mult mai relaxată ca a soțului său. Părinții ei au divorțat când avea șase ani, iar ea a locuit cu mama sa, Doria Ragland, instructor de yoga și asistent social. Datorită job-ului tatălui său, Thomas Markle, aceasta putea să participe la filmările diferitelor pelicule, deși învăța la Immaculate Heart High School din Los Angeles, o școală doar de fete, lucru ce contrasta cu educația ei.

„În fiecare zi după școală pentru 10 ani, eram la filmările ‚Married…with Children’ ceea ce era un loc amuzant și pervers de crescut o fată micuță în uniformă de școală catolică.”, spunea aceasta în 2013.

Pe când avea doar 11 ani, aceasta a aflat de o campanie la un produs de curățenie ce făcea referire doar la femei. Feministă încă de la o vârstă fragedă, Meghan nu susținea ideea ca femeile să ducă la capăt toate treburile în casă. „Nu cred că este drept pentru ca toți copiii să crească crezând aceste lucruri, cum că mama face totul.”, spunea ea atunci, potrivit goodhousekeeping.

Tatăl ei a susținut-o pentru a le scrie tuturor reprezentanților marilor companii, cum ar fi Hillary Clinton, Gloria Allred și Linda Ellerbee. A mers, pentru că sloganul a fost schimbat de la ‚Women all over America’ la ‚People all over America’.

Datorită faptului că mama sa era instructor de yoga, pasiunea lui Meghan pentru acest sport s-a dezvoltat încă de la o vârstă fragedă, iar acum îl practică pentru a se menține în formă.

Pe lângă faptul că o putem vedea în filme ca ‚Get Him to the Greek’, ‚Remember Me’ și ‚The Candidate’, aceasta făcea bani în plus și din caligrafie, fiind o altă pasiune de-a sa.

Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, Meghan Markle a mai fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson. Ei s-au cunoscut în 2004 și au fost împreună timp de șase ani, căsătorindu-se în Jamaica. Mai multe surse anonime au dezvăluit că distanța a fost motivul ce a dus la divorț în 2013.

Unde locuia Meghan Markle înainte de a se căsători cu Prințul Harry

Înainte de a se muta la Londra, aceasta locuia în Canada, într-un apartament modest de trei camere și două băi. Timpul liber și-l petrecea alături de ceilalți actori din serialul Suits. Pe lângă prietenii săi din industria cinematografică, ea are o relație specială cu Serena Williams, dar și cu Priyanka Chopra. De asemenea, înainte de a se căsători cu Harry, Ducesa avea un blog de lifestyle numit ‚The Tig’.

Pe lângă faptul că adoră să încerce orice rețetă nouă de mâncare, dar totuși, are un stil de viață sănătos, Meghan iubește vinul. „La finalul unei zile lungi, ador să beau un pahar de vin.”, spunea ea în trecut.

Înainte de a se cunoaște cu Prințul, ea a adoptat doi câini, un beagle pe nume Guy și un labrador numit Bogard. Aceasta este cunoscută pentru faptul că s-a implicat în tot felul de organizații nonprofit înainte de a face parte din Familia Regală, așa că nu este de mirare că a adorat să se implice în tot felul de activități filantropice după ce a devenit soția Prințului.

Cât despre faimosul ei soț, cei doi s-au cunoscut în 2016, datorită prietenului lor comun, Markus Anderson. Mai multe zvonuri susțin că Harry era deja îndrăgostit de personajul Rachel Zane pe care Meghan Markle îl juca în Suits de doi ani, așa că, imediat cum a cunoscut-o, a început să îi scrie pentru a o convinge să iasă la o întâlnire cu el.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase apariții ale Ducesei!