News

La mulți ani, Mirabela Dauer! Ce povești de dragoste a trăit cântăreața

iulia.statie
July 9, 2020 13:56 PM

Mirabela Dauer împlinește astăzi vârsta de 73 de ani, iar solista este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cu o carieră de succes și dragostea tuturor românilor, vedeta a strălucit pe scenă, dar la capitolul iubire, aceasta a avut mult de suferit.

Pe aceeasi temaAndra a purtat o rochie veche de 60 de ani, la concertul de la Sala Palatului

Mirabela Dauer împlinește 73 de ani

Mirabela a fost căsătorită de două ori, dar ultima experiență a fost un adevărat coșmar pentru aceasta. La vârsta de 18 ani, vedeta alegea să se căsătorească pentru prima oară pentru a se bucura de libertate și viață de noapte fără a mai fi certată de părinți. Aceasta a avut un mariaj cu Willy Dauer, ce s-a încheiat după cinci ani.

După mariajul ce nu a avut succes, Mirabela cunoștea din nou iubirea, însă, această relație a fost una extrem de dureroasă pentru ea. După 8 ani de căsnicie și un băiețel ce a rezultat din rodul iubirii lor, aceștia decideau să se despartă. A urmat un proces lung, în care custodia fiului i-a fost încredințată tatălui.Vedeta a vorbit despre dramele pe care le-a trăit în relație, explicând că fostul soț a fost violent cu ea.

Totuși, Mirabela a demonstrat că este o luptătoare și că nimic nu îi poate șterge zâmbetul de pe buze și nici speranța cu privire la o altă dragoste.

Mirabela Dauer, despre dragoste și relații

Artista a avut o relație cu Sandu Andriuță, un ardelean cu zece ani mai tânăr, iar apoi a format un cuplu cu un bărbat din SUA, însă, identitatea lui a rămas secretă, relatează publicația Adevărul.

„Eu sunt o fire mămoasă, cocoloaşă aşa. Pe toţi iubiţii mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat şi cred că a fost prea mult şi s-au sufocat. Nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea.”, povestea Mirabela în emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Mai mult, aceasta povestea în 2017 că a fost profund dezamăgită în tinerețe de anumite persoane, însă, cu timpul, a transformat acele răni în înțelepciune: „Din păcate, eu investesc foarte mult într-o relaţie, fie ea de dragoste, de prietenie, de colegialitate. De aceea, resimt greu o dezamăgire produsă de persoanele respective. La început mă frământam foarte tare. Era un adevărat chin. Cu timpul însă am ajuns la înţelepciune. Nu mă mai consum. Mă delimitez de oamenii care mă dezamăgesc. Îi ignor. După ce mi-au înşelat aşteptările, oamenii aceştia au dispărut o dată pentru totdeauna din viaţa mea. Pentru toată viaţa.“