Fashion

Prințul Harry a împlinit 36 de ani! Tot ce nu știai despre Ducele de Sussex

iulia.statie
September 15, 2020 16:11 PM

Astăzi, când a împlinit 36 de ani, probabil Prințul Harry se gândește mai mult ca niciodată la moștenirea și viața mamei sale. El are aceeași vârstă pe care o avea Diana atunci când am pierdut-o în accidentul tragic din Paris în 1997, pe când Ducele avea doar 12 ani.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry a împlinit 36 de ani

Prințul a promis să ducă la final lucrurile pe care ea nu le-a terminat, încă de când avea 18 ani. Locuind acum în Santa Barbara, California, alături de soția sa, Meghan Markle și fiul Archie, în vârstă de un an, viața regală a lui Harry este foarte diferită, dar acest angajament rămâne la fel de important pentru el ca acum 18 ani.

„Iată un bărbat care este foarte mulțumit și fericit cu căsătoria lui, viața sa de familie și prosperă în viața sa profesională. Acesta este momentul în care se poate așeza și se poate gândi: ‘Am reușit.’ El și-a găsit fericirea.”, a spus Omid Scobie, biograf regal.

Chiar acum câțiva ani, Prințul era speriat de faptul că poate va rămâne singur. După două relații de lungă durată ce nu au avut succes, cu Chelsy Davy și Cressida Bonas, multe publicații notau că el nu crede că va găsi o femeie ce va putea accepta bagajul ce vine cu viața regală.

Totuși, el nu a renunțat. Când a întâlnit-o pe Meghan Markle la un blind date în vara anului 2016, el știa că a întâlnit pe cineva special. După o săptămână în Botswana petrecută cu ea, știa că fosta actriță este aleasa.

Acesta și-a găsit în sfârșit reședința în California și a semnat un acord cu Netflix, el și Meghan au plătit costurile casei lor din Windsor și se uită cu fericire spre viitor, privind organizația lor de caritate, Archewell. Se pare că Prințul este mai fericit ca niciodată, după spusele lui Omid Scobie.

„În Meghan, el a găsit o femeie la același nivel. Împărtășesc aceleași dorințe pentru lume. Meghan este foarte criticată, dar nimeni nu poate să îi pună sub semnul întrebării autenticitatea atunci când vine vorba de dorința de a schimba ceva.”, a spus Omid.

„Aceasta este mai mult decât o căsătorie. Ei sunt un cuplu într-o călătorie filantropică, cu aceleași obiective. Harry mereu a spus că își dorește un coechipier, iar acum are unul. Meghan i-a adus multe lucruri, lucruri pe care el nu le cunoștea, cum ar fi Hollywood-ul.”, a continuat acesta.

Ce nu știai despre Prințul Harry

Totuși, deși Prințul Harry este în atenția publicului încă de când s-a născut, sunt câteva lucruri pe care nu mulți oameni le știu despre el. Pentru început? Ei bine, numele lui nu este chiar Harry. Când logodna sa a fost anunțată, fanii au fost șocați să afle că Harry, pe care l-au urmărit toată viața lor, este de fapt…Prințul Henry! Numele său complet, după cum aflăm în biografia oficială, este Henry Charles Albert David.

Pe lângă faptul că între el și Meghan a fost dragoste la prima vedere, ceea ce ne atestă că ei chiar au o iubire ca în povești, Prințul abia aștepta să fie tată, chiar înainte ca aleasa lui să fie însărcinată. „Abia aștept ziua, o să fie fantastic. Am un copil în mine, vreau să păstrez acest lucru. Ador copii. Mă bucur de orice fac ei.”, a spus el pentru ABC News în 2016, la câteva luni înainte de a-și întâlni soția.

Acesta a moștenit de la mama sa comportamentul cald și a continuat să fie cât mai aproape de fanii regali, îmbrățișându-i oricând putea. „Toată lumea are nevoie de o îmbrățișare din când în când, iar mie mi s-a spus mereu că sunt bun la a da îmbrățișări.”

Filmul lui preferat Disney este Regele Leu. După ce el și Meghan au mers la premiile WellChild, unul dintre câștigători i-a întrebat pe Duci despre filmele lor preferate. Meghan a ales ‚Mica Sirenă’, iar Prințul s-a decis asupra ‚Regelui Leu’.

El a vorbit cu mama sa înainte ca ea să piară în accident. Acesta era alături de fratele său și verișorii lor în vacanță atunci când ea a sunat. „Nu îmi amintesc exact ce am spus, dar tot ce îmi amintesc este faptul că o să regret pentru restul vieții mele că apelul a fost atât de scurt.”, a zis el.

Urmărește galeria foto pentru mai multe fotografii cu Prințul Harry!