Fashion

La mulți ani, Priyanka Chopra! Cele mai stilate apariții ale vedetei

iulia.statie
July 19, 2020 17:54 PM

Priyanka Chopra a împlinit ieri 38 de ani, iar noi o sărbătorim în stilul propriu, amintindu-ne de cele mai frumoase și stilate apariții ale sale.

Pe aceeasi temaCe poreclă drăguţă are Nick Jonas pentru soţia lui, Priyanka Chopra

La mulți ani, Priyanka Chopra!

Actriță, implicată în activități filantropice și declarată una dintre cele mai frumoase femei din lume, imediat cum auzim de această vedetă, ne punem întrebarea: există ceva ce Priyanka Chopra Jonas nu poate să facă? După ce a dominat multă vreme filmele Bollywood, în zilele noastre vedeta s-a transformat în una de la Hollywood, carieră ce a început în 2016, după ce i-a fost recunoscut talentul în ‚Quantico’.

Acum este cu ușurință una dintre cele mai solicitate actrițe, apărând în extrem de multe pelicule. Totuși, nu doar talentul o recomandă pe această stea. În 2018, ea devenea un investitor cheie al aplicației de dating Bumble, dovedind că este confortabilă atât cu mediul actoricesc, cât și cu acela al afacerilor.

Priyanka Chopra, rafinament și eleganță

Pe lângă toate acestea, Priyanka are o maturitate stilistică și un talent incontestabil privind crearea ținutelor. Aceasta este, fără dar și poate, una dintre actrițele cu cele mai îndrăznețe look-uri pe care le-a cunoscut scena Hollywood-ului. Ea poartă rochii haute couture extrem de bine pe covorul roșu și prezintă unele dintre cele mai reușite creații, dar, în special, outfit-urile ei de zi cu zi sunt cu adevărat impresionante, reușind totul fără a avea o întreagă echipă în spate.

De la nuanțe îndrăznețe la print-uri inedite, stilul vedetei nu cunoaște limite. Aceasta a devenit ușor unul dintre trendsetterii preferați atunci când vine vorba de inspirație în modă. Cu un rafinament și un bun gust natural, Priyanka cucerește industria stilului riscând și câștigând.

Pe lângă toate acestea, ea are o relație extrem de fericită cu Nick Jonas, iar aparițiile lor de cuplu reprezintă un alt motiv pentru care fanii nu pot să uite această personalitate explozivă.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai stilate apariții ale vedetei!