Fashion

La mulți ani, Sarah Jessica Parker! Cele mai spectaculoase ținute ale actriței ce i-a dat viață personajului Carrie Bradshaw

iulia.statie
March 26, 2021 10:40 AM

Deși Carrie ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra stilului propriu, trebuie să menționăm că actrița ce i-a dat naștere personajului, Sarah Jessica Parker are un stil personal remarcabil, căci și-a pus amprenta asupra a ce purta Bradshaw pe tot parcursul serialului sau a filmelor, are un talent incontestabil și este figură carismatică, ce niciodată nu poate să treacă neobservată, indiferent ce ar purta.

Pe aceeasi temaSarah Jessica Parker a vorbit despre o ținută purtată în serialul Sex and the City

La mulți ani, Sarah Jessica Parker! Cele mai spectaculoase ținute ale actriței ce i-a dat viață personajului Carrie Bradshaw

Pe Sarah am cunoscut-o imediat cum serialul și-a făcut loc în viața noastră, nu timid, ci mai degrabă ca o tornadă ce ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra femeilor și asupra stilului personal. Așa era și Carrie, o figură ce se hrănea din modă, după cum ea spunea că mai degrabă și-ar cumpăra revista Vogue în loc de mâncare, simțind că o să o hrănească mai bine.

În viața reală, Sarah Jessica Parker este o personalitate mult mai discretă, însă stilul iconic i-a rămas același, ținutele sale fiind copiate și adorate în toată lumea și în vremurile noastre, rămânând pentru totdeauna un style icon extrem de puternic. De aceea, stilista consacratului serial, Patricia Field, avea mare încredere în părerile actriței, hotărând cu aceasta fiecare ținută.

Nu putem nega că Sarah are o legătură indestructibilă cu Carrie Bradshaw, de aceea mereu vorbim de ținutele extravagante ale personajului consacrat. Totuși, în viața de zi cu zi, Parker preferă ținutele relaxate, sport, însă din când în când revine la outfit-urile atent studiate, pantofii stiletto și print-urile inedite, pentru evenimente. Când are loc vreo gală importantă, actrița se apropie izbitor de stilul ce a făcut-o pe Bradshaw consacrată.

Pentru că este cameleonică, niciodată nu știm cu ce o să ne mai surprindă. De la ținutele sale casual, la rochiile cu volane oversized, Sarah Jessica Parker este o adevărată apariție, extrem de importantă în lumea modei.

Practic, ei ar trebui să îi mulțumim pentru faptul că astăzi ne bucurăm de pantofii Manolo Blahnik, pe care celebrul icon i-a popularizat întrucât au devenit un musthave din garderoba iubitoarelor de modă. Pe lângă acest lucru, discursurile sale sunt la fel de puternice ca și replicile personajului. Carrie ne-a demonstrat că orice femeie poate să cheltuiască ca un bărbat, să iubească fără limite, să aibă prietene ce mereu o să fie acolo (să ne amintim de replica în care ea spunea că poate amicele noastre sunt sufletele pereche pe care le căutăm), să se distreze trăind clipa și să experimenteze orice, pentru că totul este posibil!

Cu ocazia aniversării sale de 56!!! de ani pe 25 martie, am selectat unele dintre cele mai reușite și iconice look-uri ale vedetei, atât de pe micul ecran, cât și din realitate. Urmărește galeria foto pentru cele mai spectaculoase apariții ale actriței ce i-a dat viață personajului Carrie Bradshaw.