Fashion

La mulți ani, Selena Gomez! Ce provocări a avut artista de înfruntat

iulia.statie
July 22, 2020 15:25 PM

Selena Gomez s-a născut în Grand Prairie, Texas, pe 22 iulie 1992, fiind fica actriței Amanda Dawn Teefey și a lui Ricardo Joel Gomez. Pe când avea doar cinci ani, părinții ei au divorțat, așa că aceasta a fost crescută de mama ei.

Pe aceeasi temaDe ce s-a retras Selena Gomez din lumina reflectoarelor

La mulți ani, Selena Gomez!

„Îmi amintesc că mâncam mult macaroni & cheese, dar mama niciodată nu părea să se supere din această cauza. Ea era extrem de puternică atunci când eram eu prin preajmă. M-a avut la 16 ani, așa că eram o mare responsabilitate. A renunțat la tot pentru mine, avea trei locuri de muncă, m-a sprijinit, și-a sacrificat viața pentru mine.”, povestea cântăreața.

Pasiunea ei pentru actorie și muzică s-a manifestat repede, pentru că o moștenea de la mama sa, ce juca în producții de teatru. Cariera Selenei a început la vârsta de doar șapte ani, când a primit un rol în show-ul  ‚Barney & Friends’: „Datorită mamei mele pot să fac lucruri singură. Îmi place să fiu o profesionistă, să fiu punctuală. Îmi place să mă comport frumos cu oamenii, așa știu că o reprezint pe ea la finalul zilei.”

Încă de când a fost descoperită de Disney, Selena a devenit de la un copil-star, la o adevărată vedetă. Rolul ce a consacrat-o a fost personajul Alex din ‚Wizards of Waverly Place’, iar apoi aceasta a început să tot primească roluri, demonstrând că are talentul necesar pentru a rămâne în industrie. Totuși, ea nu se oprea aici. În 2009, ea forma o trupă numită ‚Selena Gomez & the Scene’, lansând primul album, ce îi aducea extrem de multe premii și o propulsa și în muzică.

Și nu doar cariera sa strălucitoare o recomandă. Selena devenea la doar 17 ani cel mai tânăr ambasador UNICEF și călătorea în toată lumea pentru a se implica în diferite cauze. Bineînțeles, nu a durat mult până frumusețea ei a cucerit câteva inimi ale unora dintre cei mai doriți bărbați. În 2008, ea începea o relație cu Nick Jonas, iar, următorul an, forma un cuplu cu Taylor Lautner. Cea mai faimoasă relație a sa a fost cu Justin Bieber.

Dramele Selenei Gomez

O altă relație faimoasă pe care aceasta a avut-o este cu The Weeknd, fostul Bellei Hadid. Totuși, vremea alături de Justin a fost furtunoasă pentru cântăreață, cei doi având o relație plină de despărțiri și împăcări. Totul a culminat cu mariajul dintre Justin și Hailey Baldwin, o lovitură dureroasă pentru cântăreață, ce a lansat câteva piese ce au dus la speculații potrivit cărora ar fi despre ea și fostul partener.

Provocările prin care a trecut aceasta nu s-au rezumat doar la relația cu Bieber. Selena s-a luptat cu lupus, o boală autoimună în care sistemul imun interpretează în mod eronat țesuturile și organele sănătoase ca fiind străine. În 2017, vedeta trecea printr-un transplant de rinichi, donat de prietena ei actriță, Francia Raisa.

Și problemele nu se opreau aici. În 2018, aceasta s-a internat într-un centru de reabilitare pentru a se lupta cu sănătatea mintală. Nu a durat mult până aceasta s-a externat și a continuat să își petreacă timpul cu prietenii, vindecându-se și întorcându-se la marea ei dragoste, muzica.

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, mi-am dat seama că sunt bipolară. Am fost speriată și ușurată în egală măsură pentru că am aflat de ce sufăr de atâția ani de anxietate și depresie. Am aflat mai multe informații între timp și mă ajută. Nu mă mai sperie, știu despre ce este vorba.”, povestea ea.