Fashion

La mulți ani, Victoria Beckham! O poveste de succes, presărată cu ținute spectaculoase

Verdict.ro
April 17, 2021 12:55 PM

Victoria Beckham a cunoscut succesul datorită carierei sale impresionante în modă, dar și a talentului muzical. Aceasta a devenit populară la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat trupei pop Spice Girl, fiind poreclită în 1996 drept ‚Posh Spice’ de către publicația ‚Top of the Pops’.

Pe aceeasi temaCher aniversează împlinirea a 73 de ani! Iată cele mai controversate apariții vestimentare din timpul carierei sale

La mulți ani, Victoria Beckham! O poveste de succes, presărată cu ținute spectaculoase

Încă de pe atunci, Victoria avea look-uri inedite prin care atrăgea atenția, ținutele sale rămânând iconice pentru perioada anilor ’90.

Brand-ul ei a devenit rapid popular, aceasta având grijă să creeze ținute perfecte pentru o bussiness woman. În afară de acesta, ea a lansat o autobiografie ce a avut succes pe plan mondial, fiecare fan dorindu-și să descopere ce se află în spatele femeii ce niciodată nu zâmbește, dar și un ghid de modă.

În 1997, vedeta își cunoștea actualul soț, pe David Beckham. Aceștia sunt și acum considerați ‚golden couple’ la Hollywood, căci de-a lungul timpului au rămas nemișcați în fața zvonurilor privind infidelitățile și o eventuală despărțire, mizând pe declarații emoționante despre viața lor privată. Cei doi au împreună 4 copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper și pot fi văzuți de multe ori alături de micuți.

Acum, Victoria este luată drept un adevărat style icon, propunând mereu ținute elegante și stylish. Aceasta își construiește cu mare atenție look-urile, iar în ultimii ani s-a bazat mult pe un stil elegant, dar în același timp chic, parizian. Constantă în alegeri, Beckham este o mare fană a costumelor cu volume controlate, știind clar ce îi complimentează ținuta.

Piese cu linii drepte, curate, cam așa am putea descrie obiectele vestimentare alese de Victoria. Totuși, mereu cu o nuanță cool, aceasta se menține în top-ul celor mai bine îmbrăcate vedete de peste ocean în fiecare sezon.

Un alt exemplu îl putem avea de la propriu brand, căci Victoria știe exact cum să își facă cunoscute creațiile, fiind mereu văzută în ținute făcute chiar de ea. La orice prezentare de modă, familia ei este prezentă și aceasta radiază. Ca o oglindă a propriului brand, aparițiile sale sunt fără de cusur mereu, iar Victoria are grijă să le propună fanilor diferite interpretări ale ținutelor sale, create cu piesele ei, căci cine ar putea să promoveze cât mai bine brand-ul ca designerul vestimentar?

Un lucru mai avem de adăugat: vedeta a împlinit 47!!! de ani și pare mai fericită ca niciodată. Succesul ei continuă să fie răsunător și suntem sigure că nu se va opri aici.

Victoria Beckham copil, pe vremea când nu era faimoasa

 

Cu ocazia zilei de naștere, Victoria a postat pe Instagram o imagine de acum câțiva ani. 🥳