Fashion

La mulți ani, Zendaya! Care sunt cele mai bune apariții ale vedetei

iulia.statie
September 1, 2020 17:23 PM

Zendaya Maree Stoermer Coleman nu este o personalitate nouă, căci aceasta și-a câștigat atenția publicului încă de la o vârstă fragedă. Cochetând de mică cu dansul, aceasta și-a descoperit devreme cea mai mare pasiune, anume actoria.

Pe aceeasi temaCoafuri simple pentru păr lung

La mulți ani, Zendaya!

Zendaya a reușit să aibă parte de o tranziție uimitoare de la un copil star Disney la una dintre cele mai urmărite IT girl ale vremii. După ce și-a petrecut o mare parte a copilăriei jucând în filme pentru copii, aceasta a atras atenția în serialul Shake it Up.

Acum, actrița joacă în filme mult mai potrivite pentru vârsta ei, 24 de ani, iar rolul din Euphoria tocmai i-a adus o nominalizare pentru un premiu Emmy. Pe lângă talentul incontestabil și frumusețea remarcabilă, pe Zendaya o recomandă și stilul vestimentar, atât de urmărit în ultima vreme de către toată lumea.

Făcând echipă cu stilistul Raw Roach, aceasta a început să prezinte atât ținute îndrăznețe, cât și piese rafinate, dezvăluind că încă de la această vârstă este pregătită pentru a fi un style icon. Cu o atitudine remarcabilă, Zendaya se remarcă atât prin look-urile ei de inspirație tomboy, cât și prin ținutele senzuale.

Zendaya: style icon și actriță

Interesant la Zendaya este faptul că este cameleonică, păstrând o legătură între masculin și feminin, optând atât pentru costume, cât și rochii glamuroase, dar și outfit-uri extrem de girly. Fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete la momentul actual, este normal ca fiecare ținută a sa este disecată și reinterpretată, iar noi o sărbătorim în stilul propiu, dezvăluind unele dintre cele mai bune apariții ale sale.

Actrița este o celebritate demnă de a reprezenta Generația Z, iar lucrurile pe care le face pe lângă actorie și uluirea tuturor prin look-urile alese trebuie menționate. Pe lângă faptul că s-a dovedit a îi fi loială Bellei Throne, fostei sale colege, fiind alături de ea și în cele mai grele momente, Zendaya nu se teme în a se lansa în conversații despre diversitate, sau prin mesaje făcute chiar prin look-urile sale de beauty.

În 2015, la premiile Oscar, aceasta apărea cu părul prins în dread-uri. „Am ales să îmi țin părul în dread-uri la premiile Oscar pentru a pune această coafură într-o lumină bună, pentru a le aminti oamenilor că părul nostru este potrivit.”

Nu este un secret că diversitatea la Hollywood reprezintă o problemă, iar actrița a admis că ‚nu avea cum să facă greșeli’.

„Este un lucru constant. A fi un actor tânăr Disney, acela este un nivel, a fi o tânără femeie de culoare este alt nivel, iar apoi a fi atât de dură cu mine este cu totul alrt nivel. Este doar o frică personală. Vreau să fac o treabă bună, iar uneori acest lucru te poate face să te temi de anumite lucruri.”, a spus aceasta.

Urmărește galeria foto pentru cele mai bune apariții ale actriței!