News

La peste 3 ani de la despărțire, Justin Theroux a dezvăluit că el și Jennifer Aniston încă se iubesc

Verdict.ro
May 3, 2021 15:40 PM

La peste 3 ani de la despărțirea de Jennifer Aniston, Justin Theroux a admis că el și fosta parteneră au rămas în relații bune și nu și-ar dori să nu aibă parte de prietenia ei. Chiar dacă aceștia au divorțat, starul a dezvăluit că încă se iubesc.

Pe aceeasi temaMesajul lui Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie cu puţin timp înainte ca aceasta să fie părăsită

Ce a spus Justin Theroux despre fosta parteneră, Jennifer Aniston

„Aș spune că am rămas prieteni. Nu vorbim în fiecare zi, dar ne sunăm. Ne dăm mesaje.”, a zis acesta pentru publicația Edquire despre Jennifer Aniston. Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în februarie 2018 mariajul lor se terminase.

„Fie că vă place sau nu, noi nu am avut o despărțire dramatică și încă ne iubim. Sunt sincer când spun că prețuiesc prietenia noastră. Ar fi fost o pierdere dacă nu am fi păstrat contactul. Pentru mine, cel puțin. Și îmi place să mă gândesc că și pentru ea.”, a continuat acesta.

Se pare că aceste sentimente sunt împărtășite și de Jennifer Aniston. De-a lungul anilor, cei doi s-au renunit foarte des, ba chiar în 2019 au sărbătorit împreună ziua de Thanksgiving alături de prieteni. Starul a fost alături de fosta parteneră și când aceasta a trecut prin momente grele în același an, căci actrița și-a pierdut iubitul cățeluș pe atunci.

Cât de bine se înțeleg cei doi

Poate că toată lumea și-ar dori o asemenea relație cu un fost partener, iar Justin Theroux a explicat ce secrete au. „Cred că atunci când începi să te pricepi la relații – și iată-mă, celibatar – dacă iubești persoana în același mod în care ai iubit-o în relație, ar trebui să o iubești la fel și în afara relației.”, a adăugat acesta.

În trecut, se zvonea că Justin Theroux și Jennifer Aniston s-au despărțit pentru că își doreau să locuiască separat unul de celălalt, actrița își dorea să trăiască în Los Angeles, iar starul în New York. Totuși, acesta a dezvăluit acum că niciodată nu a fost vorba despre așa ceva: „Uite, oamenii creează povești pentru că îi fac să se simtă mai bine sau simplifică lucrurile.”