Fashion

Artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019 au purtat creațiile unei românce!

adelina.duinea
February 5, 2019 11:06 AM

Designerul român Teodora Burz a creat hainele purtate de surorile Chloe și Halle Bailey, duminică seara, când au cântat imnul Statelor Unite în deschiderea Super Bowl 2019, scrie Libertatea. Acesta este cel mai urmărit eveniment TV din SUA.

Artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019 au purtat creațiile unei românce!

Teodora Burz a realizat costumele negre, taior și pantaloni, alese de surorile Bailey pentru deschiderea finalei campionatului de fotbal american.

„Sunt două surori nominalizate la Grammy. Sunt foarte cunoscute şi pentru noi este mai mult decât o onoare ca ele, ambele, să poarte creaţiile noastre făcute în România. Sunt foarte mândră. Cred că este important să fim prezenţi în lume cu lucruri cât mai bune şi cât mai pozitive. Asta fie că e vorba de haine, fie de altceva”, a declarat Teodora Burz, fondatoarea brandului Styland, potrivit Observator.

Citește și: Kylie Jenner, îmbrăcată într-un brand românesc pentru colecția de Valentine’s Day KYLIE COSMETICS

Designerul român a spus că nu știa dinainte că cele două surori îi vor îmbrăca ţinutele în deschiderea Super Bowl 2019. Hainele realizate de casa de modă a Teodorei Burz sunt deja o prezență constantă pe covorul roșu de la Hollywood. Vedete precum Eva Longoria, Maria Sharapova, Miranda Kerr, Paris Hilton sau Mariah Carey i-au purtat ținutele la diferite evenimente mondene.

Citește și: Inna, superbă într-o ținută Seen Users la Premiile Grammy ale muzicii latine!