News

Lady Gaga a dezvăluit când își dorește să aibă copii

iulia.statie
December 5, 2019 14:53 PM

Artista în vârstă de 33 de ani este pregătită în ceea ce privește organizarea planurilor de viitor pentru cariera sa, brand-ul ei de beauty și viața personală. În timp ce starul youtube Nikkie Tutorials o aranja pe Lady Gaga pentru un material postat pe canalul său de youtube, cele două au discutat despre planurile mari ale cântăreței privind ce își dorește mai departe de la carieră.

Pe aceeasi temaBradley Cooper şi Lady Gaga, moment romantic la Oscar 2019! Cei doi au cântat împreună pe scenă

„Mai multă muzică, nu vreau să mă retrag curând…toate tipurile de muzică”, a explicat Gaga în videoclipul de aproximativ 27 de minute, conform E! News.

Întrebată unde se vede în 10 ani, ea a răspuns: „Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și să continui să contruiesc Haus Laboratories pentru a deveni compania de makeup pe care o visez.”

„Momentan trăiesc după inspirație. Atunci când mă lovește inspirația, fac lucrurile imediat.”, a zis ea.

Lady Gaga a dezvăluit când își dorește să aibă copii

„Urmează lucruri nebune pe care o să le fac în următorul deceniu. Nu știu încă ce o să fac, dar știu că o să fie niște lucruri foarte nebunești.”, a continuat ea.

Deși nu este clar când vrea aceasta să adună pe lume un copilaș, este clar că acum prioritatea ei este Haus Laboratories, cea mai nouă creație.

În iulie, starul dezvăluia că o să își lanseze propria ei companie de cosmetice.

„Vrem să iubești fiecare versiune a ta. Ultimul lucru de care lumea are nevoie este un alt brand de beauty.”, scria în postarea de lansare a brand-ului.

Culori vibrante și lipgloss-uri pline de strălucire au fost doar câteva dintre lucrurile prezentate la lansarea Haus Labs, pe care Lady Gaga le-a creat împreună cu Sarah Tanno, co-creatorul Global Artistry.

Din fericire pentru iubitorii de cosmetice, mai multe produse o să apară la vânzare.

„Iubesc machiajul. M-am descoperit pe mine prin acesta, m-am simțit frumoasă, așa am inventat-o pe Lady Gaga, pentru că mă uitam în oglindă și îmi spuneam: ‚Nu îmi place ce văd și nu mă simt bine în interior, o să încep să pictez pentru a face ceva ce îmi place.’”, a zis artista.

Ba chiar, Gaga speră că oamenii se simt încrezători atunci când îi folosesc produsele.

„Bunătatea este cheia. Ne dorim să te iubești”, a zis ea.