Vedete

Lady Gaga a dezvoltat probleme psihologice după terminarea filmărilor pentru ”House of Gucci”

maria.apostol
November 11, 2021 12:58 PM

Zilele trecute a avut loc, la Londra, premiera filmului „House of Gucci‟. Lady Gaga, o prezenţă remarcabilă, s-a declarat mulţumită de final, mai ales că rolul ei nu a fost deloc uşor de jucat.

Artista Lady Gaga a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a intra în pielea Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci. Personajul său controversat a fost condamnat în anul 1998 pentru că a plătit un asasin să îl omoare pe Maurizio, interpretat de Adam River.

Artista a dezvăluit pentru Vogue că a luat atât de în serios rolul Patriziei, încât a avut tulburări psihice, după terminarea filmărilor.

Lady Gaga dezvoltat probleme psihologice

Am avut unele dificultăţi psihologice, la sfârşitul filmărilor. Eram fie în camera mea de hotel trăind şi vorbind ca Reggiani, fie pe platou, trăind şi vorbind ca ea. Îmi aminesc că am ieşit într-o zi în Italia, cu o pălărie să fac o plimbare. Nu mai făcusem o plimbare de vreo două luni şi am intrat în panică. Am crezut că sunt pe platoul de filmare‟, a povestit Lady Gaga, relatează clickpentrufemei.ro.

Inspirat din fapte reale, rolul său a fost dificil, mai ales că artista a declarat că s-a pregătit mai mult de nouă luni pentru a intra în pielea personajului. Mai mult, studiul pentru acest rol a durat trei ani, aşa cum ea însăşi a declarat într-un interviu pentru publicaţie Vogue.

Au trecut trei ani de când am început să lucrez la acest rol şi, vă spun sincer, am vorbit cu un nou accent, timp de nouă luni. Nu m-am rupt niciodată de acest personaj. Am rămas cu el. M-am vopsit blondă şi am început să trăiesc într-un mod în care, începeam să observ cum puteam să fac bani din orice‟, a povestit artista.