News

Lady Gaga a primit un onorariu colosal ca să cânte la nunta unui miliardar!

Camelia
October 19, 2022 09:28 AM

Un miliardar britanic care și-a dorit să-i cânte Lady Gaga la nuntă a fost nevoit să scoată din buzunar peste 1 milion de dolari!

Recent, celebra artistă a fost invitată să cânte la nunta miliardarului britanic Alan Howard cu Caroline Byron.

Nu se știe cu exactitate cât i-a intrat în cont lui Lady Gaga pentru reprezentația care a avut loc în prezența a sute de invitați, într-o vilă luxoasă de pe malul Lacului Como, relatează profm.ro.

Însă ce se știe este că onorariul ei pentru o reprezentație privată se învârte în jurul unui milion de dolari, conform presei internaționale.

Lady Gaga a strălucit la nunta miliardarului

Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă și elegantă, artista a cântat la pian celebra piesă din „A Star is Born”, „Shallow”. S-a schimbat într-o rochie argintie, cu transparențe, strălucitoare și decoltată, cu crăpătură lungă pe picior.

Howard și Byron, de profesie bucătar chef, și-au unit destinele în Italia, la Vila Olmo din Lacul Como. Conform revistei Forbes, Alan Howard, în vârstă de 58 de ani, are o avere de 1,6 miliarde de dolari, în timp ce Caroline Byron, de 33 de ani, bună prietenă cu prințesa Beatrice, este cunoscută ca bucătar al celebrităților, specializată pe preparate fără gluten.

Miliardarul ar fi plătit 1,3 milioane de euro doar pentru a avea reședința de pe malul lacului închisă pentru o lună. Timp în care s-au făcut pregătiri în cea mai mare discreție.