News

Lady Gaga are un nou iubit? Cum a fost surprinsă aceasta

iulia.statie
January 5, 2020 12:36 PM

Lady Gaga și-a petrecut Revelionul în Las Vegas, la MGM Park Theather, unde a luat parte la o petrecere fabuloasă. Aceasta a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un necunoscut, iar acum toată lumea se întreabă dacă artista are o nouă relație.

Pe aceeasi temaBikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

Lady Gaga nu s-a ferit nici măcar de paparazzi, deși în jurul ei erau foarte multe persoane ce o puteau vedea. Ea nu a încercat să își ascundă noua idilă și toată seara a fost văzută alături de același bărbat misterios.

Lady Gaga are un nou iubit? Cum a fost surprinsă aceasta

Mai mult, ea a urcat pe scenă la restaurantul NoMad, unde a oferit un spectacol incendiar alături de Brian Newman, acesta fiind cunoscut pentru show-urile pe care le-a avut alături de artistă.

Publicațiile de peste ocean au dezvăluit că numele bărbatului misterior alături de care Gaga a stat toată noaptea este Michael. Cei doi au fost surprinși părăsind hotelul NoMad împreună.

 

View this post on Instagram

 

#NEW: Lady Gaga leaving @thenomadhotel with her new boo last night. ?

A post shared by GAGABIBLE (Fanpage) (@gagabible) on

Artista nu a făcut vreo declarație privind acest subiect. În urmă cu câteva luni, se zvonea că ea și Dan Horton s-au despărțit, după o perioadă în care ei nu au mai fost văzuți împreună.

Cea mai discutată relație a artistei a fost cu Bradley Cooper, căci fanii au observat cât de apropiați sunt și au sperat ca ei să formeze un cuplu, însă Gaga a lămurit totul prin câteva declarații. „Bineînțeles că ne-am dorit ca oamenii să creadă că suntem îndrăgostiți. Am vrut ca ei să simtă dragostea la Premiile Oscar. Am muncit foarte mult la asta. Am regizat tot recitalul ca pe un spectacol.”, a dezvăluit Gaga recent pentru Elle USA.