Fashion

Lady Gaga, cea mai excentrică apariţie la Met Gala. A schimbat 4 ţinute pe covorul roz

andreea voicu
May 7, 2019 12:11 PM

Lady Gaga a avut cea mai extravagantă apariţie la Met Gala 2019. Celebra solistă a oferit un adevărat spectacol, luni seară (6 mai), la New York, pe covorul roz al celui mai aşteptat eveniment fashion al anului.

Vedeta a arătat tututor celor prezenţi că ştie să facă show, aşa că s-a dezbrăcat fără reţineri, la Met Gala 2019, care a avut loc la Metropolitan Museum of Art din New York.

Lady Gaga, cea mai excentrică apariţie la Met Gala

Lady Gaga a fost printre primii invitaţi care au sosit la eveniment, ea fiind şi gazdă la Met Gala 2019. Ea a apărut îmbrăcată într-o rochie voluminoasă, de culoare roz, creată de designerul Brandon Maxwell, care a şi însoţit-o pe covorul roz.

După doar câteva minute, solista a dat jos ţinuta roz şi a dezvăluit cea de-a doua ţinuţă. Lady Gaga avea pe dedesubt o rochie neagră, cu corset, la care a accesorizat o umbrelă neagră.

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 2️⃣ ? @dia.getty

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Apoi, cântăreaţa a renunţat şi la cea de-a treia rochie în favoarea unei rochii elegante, roz aprins, la care vedeta a purtat o pereche de ochelari de soare, marca Linda Farrow, şi a adăugat un telefon mobil retro. Când toată lumea credea că Lady Gaga s-a oprit din spectacol, a uimit din nou. Lady Gaga a oferit publicului prezent la Met Gala 2019 un spectacol de neuitat.

Diva a renunţat şi la ultima rochie şi a rămas doar în… lenjerie intimă. Lady Gaga avea doar un dres strălucitor, la care a purtat o pereche de cizme înalte. De asemenea, ea a dansat lasciv pe scările de la Met Gala.