General

Lady Gaga, deranjată de zvonurile privind o relaţie cu Bradley Cooper

andreea voicu
June 20, 2019 14:13 PM

Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație, iar zvonurile privind o posibilă relație a actorului cu Lady Gaga s-au înmulțit. Mai ales după pasionanta lor interpretare a piesei ‘Shallow’ la gala premiilor Oscar 2019. Bradley Cooper și solista sunt protagoniştii filmului ‘A star is born’.

Pe aceeasi temaDe ce s-a despărţit Lady Gaga de logodnicul ei? Motivele pentru care Bradley Cooper ar fi de vină

Lady Gaga, deranjată de zvonurile privind o relaţie cu Bradley Cooper

Zvonurile că cei doi sunt împreună încă din perioada când Bradley se afla în relație cu Irina Shayk au apărut la gala premiilor Oscar, când au interpretat piesa într-un mod intim şi au făcut schimb de gesturi tandre pe scenă.

În schimb, solista s-a săturat de atâtea zvonuri conform cărora ar avea o relaţie cu celebrul actor și a ripostat într-un mod neplăcut la ultimul concert din Las Vegas. Le-a cerut fanilor să o lase în pace cu asemenea sugestii.

Mai mult de atât, publicațiile străine susțin că Lady Gaga nu este interesată de o relație cu Bradley Cooper și este deranjată că numele ei a apărut odată cu despărțirea actorului de Irina Shayk. Surse apropiate din preajma solistei au mărturisit că aceasta nu se va întâlni cu Cooper, acum că cei doi nu sunt angajați în nicio relație. 

Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul său, Christian Carino, în luna martie a acestui an, din cauza geloziei excesive a bărbatului. 

În ceea ce privește despărțirea lui Cooper de Irina, au apărut mai multe detalii care par să confirme că, deși nu s-a întâmplat nimic oficial între el și Gaga în timpul filmărilor ‘A Star Born’, toate zvonurile despre presupusa relație a sa cu Lady Gaga a pus multă presiune asupra parteneriatului mama fetiței sale, Irina Shayk.

Bineînțeles, actorul a fost ocupat cu filmarea și promovarea filmului, iar acest lucru a cântărit mult în relația cu Irina: ‘Filmul a avut un impact major asupra relației dintre Bradley și Irina. Chiar dacă nu era nimic romantic între Bradley și Gaga, era prea mult pentru ca Irina să facă față”.

Sursa: wmagazine.com