News

Lady Gaga este extrem de îndrăgostită de iubitul ei! Cum au fost surprinși aceștia

iulia.statie
February 18, 2020 17:57 PM

Lady Gaga este extrem de îndrăgostită de noul ei iubit, Michael Polansky și este gată să dezvăluie orice poză nouă pe care ei o fac pe social media. Cântăreața, ce de obicei și-a ținut relațiile departe de site-urile de socializare, tocmai a postat a treia poză cu partenerul ei. Artista a confirmat noua relație pe 3 februarie.

Pe aceeasi temaCât costă diamantul purtat de Lady Gaga la Premiile Oscar 2019

Cei doi au postat o poză făcută la apus, extrem de romantică. Gaga nu a adăugat nicio descriere, iar după abia 5 ore, poza avea deja 727,000 like-uri.

Nu este prima fotografie pe care aceasta alege să o dezvăluie fanilor. De Valentine’s Day, cântăreața a postat un selfie, alături de o descriere comică. „Un Valentine’s Day fericit! Iubitule, am oare ruj peste tot?”, a scris Gaga.

Cât despre oficializarea relației, artista a ales să o facă tot printr-o poză făcută pentru admiratorii ei. „Ne-am distrat foarte tare în Miami. Transmit dragoste către toți micii mei monstruleți și fani, sunteți cei mai buni!”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Un alt mic detaliu a ieșit la iveală privind proaspătul cuplu. Cei de la E! au dezvăluit că relația lor a început la finalul anului trecut. „Gaga se întâlnește cu același bărbat de câteva luni. Ea este foarte îndrăgostită și deja au o relație de câteva săptămâni.”, a dezvăluit o sursă.