Fashion

Lady Gaga este imaginea noului parfum Valentino

iulia.statie
July 13, 2020 14:26 PM

Dacă cineva s-a întrebat vreodată ce parfum preferă Lady Gaga, acum este momentul de a afla.

Lady Gaga, vedeta unei noi campanii Valentino

Casa de modă Valentino a anunțat că vedeta va participa în campania pentru noul parfum Voce Viva, lansat în această toamnă. „Lady Gaga înseamnă libertate, cunoaștere de sine, o inimă pură. Participarea ei în această campanie ridică proiectul la cel mai înalt nivel.”, a declarat directorul creativ Valentino, Pierpaolo Piccioli.

„Ea este icon-ul unei întregi generații. Mesajul ei de libertate, pasiune pentru artă, iubire de sine și egalitate se potrivește cu aceleași lucruri în care comunitatea noastră Valentino crede. Sunt mândru pentru că voi lucra cu ea.”, a continuat el.

Noul parfum a fost creat de Piccioli și de echipa de beauty Valentino de la L’Oreal. Potrivit declarației oferite de brand, Voce Viva a fost „imaginat ca o voce ce trebuie să transmită un mesaj unei întregi lumi” și „invită pe toată lumea să atingă inimi, să îi inspire pe alții și să trăiască visele.”

Când va fi lansat noul parfum

„Fii tu, iubește ceea ce ești și niciodată nu renunța la visele tale.”, a spus Lady Gaga.

Campania Voce Viva va fi lansată în septembrie 2020 și va coincide cu data de lansare a noului produs Valentino.

Gaga ne-a făcut multe surprize în ultima vreme. Pe lângă faptul că aceasta a dezvăluit că are o relație extrem de serioasă cu noul iubit și a decis să se izoleze împreună cu el, vedeta a lansat albumul ‚Chromatica’, ce s-a situat în primul loc în top-urile din Marea Britanie, după ce a înregistrat vânzări cât toate celelalte albume ce se aflau în top 10. Cântăreața a dezvăluit că melodiile de pe noul album i-au servit ca antidot într-o perioadă dificilă, ținând cont că în ultima vreme s-a luptat cu depresia și cu durerile cronice.