Vedete

Lady Gaga este regina absolută a aparițiilor, chiar și fără să exagereze! Cum arată îmbrăcată cu cea mai simplă rochie din dressingul ei

maria.apostol
January 26, 2022 13:45 PM

Excentrica Lady Gaga a fișat un look mai puțin obișnuit cu ocazia unui interviu televizat. Autoarea hitului „Born This Way” a fost invitată la ‘Jiimmy Kimmel Live!’, în Hollywood, California, unde a impresionat cu ținuta ei elegantă.

Lady Gaga a optat pentru a rochie mini neagră, cu mâneci cu volane transparente, de la Christian Siriano. Ținută la care a asortat o pereche de pantofi stiletto.

Actrița și cântăreața în vârstă de 35 de ani a pozat pentru fotografi la finalul talkshow-ului și a oferit câteva imagini unice. Recent, Lady Gaga a făcut o dezvăluire inedită despre cel mai nou film în care a jucat, „House of Gucci”. Vedeta americană a povestit că ea și Salma Hayek au fost protagonistele unei scene intime, care însă a fost tăiată la montaj, potrivit profm.ro.

Lady Gaga a interpretat-o pe Patrizia Reggiani în producția despre drama uriașă din imperiul Gucci.

Lady Gaga își dorește să joace alături de Tom Hanks

Potrivit vedetei în vârstă de 35 de ani, Patrizia – care a fost condamnată după ce a angajat un asasin să-l ucidă pe soțul ei, Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver în filmul lui Ridley Scott – „a dezvoltat o relație sexuală” cu mediumul Giuseppina „Pina” Auriemm (Salma, 55 de ani), într-o scenă la care s-a renunțat între timp.

Lady Gaga are o listă de actori preferați alături de care și-ar dori să lucreze. Deși a reușit să colaboreze cu multe celebrități, artista a dezvăluit că există totuși un actor pe care îl apreciază cel mai mult. Și își dorește să joace cu el în viitorul apropiat.

Sunt atât de mulți actori cu care mi-ar plăcea să lucrez… Al Pacino a fost cu siguranță unul dintre ei. Sunt foarte mândră să-l numesc prietenul meu. Am vrut să lucrez cu Jared [Leto]. Am vrut să lucrez cu Adam [Driver]. Am vrut să lucrez cu Jeremy Irons. Am vrut să lucrez cu Salma [Hayek]. Cât despre viitor? Trebuie să spun că Tom Hanks este unul dintre starurile cu care mi-ar plăcea să lucrez. Cred că este unul dintre cei mai străluciți actori ai tuturor timpurilor”, a declarat Lady Gaga.