Fashion

Lady Gaga i-a fermecat pe toţi la Premiile Oscar 2019! Ce rochie a purtat artista

andreea voicu
February 25, 2019 07:18 AM

Gala Premiilor Oscar 2019 a avut la Los Angeles, la Dolby Theatre, duminică spre luni. Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în a-şi etala ţinutele speciale pentru această seară.

Pe aceeasi temaOscar 2019: 'Green Book' a câştigat trofeul pentru cel mai bun film al anului! Rami Malek, desemnat cel mai bun actor in rol principal

De departe, surpriza serii a fost Lady Gaga, care a marcat cea mai uimitoare apariţie, la a 91-a ediţie a Premiilor Oscar 2019.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a obținut nominalizări la Oscar în două dintre cele mai competitive categorii de la Premiile Academiei din 2019: „cea mai bună actriță în rol principal” și „cel mai bun cântec original compus pentru coloana sonoră a unui film”.

Lady Gaga i-a fermecat pe toţi la Premiile Oscar 2019!

Artista a ales să poarte o rochie neagră, lungă, cu umerii dezgoliţi, care i-a lăsat la vedere cel mai recent tatuaj al său.

Proaspăt despărţită de logodnicul său, Christian Carino, solista a păşit pe covorul roşu de la Oscar 2019 fericită şi super entuziasmată. Cântăreaţa a venit neînsoţită la Premiile Oscar 2019.

Cel mai bun cântec original: „Shallow”, Lady Gaga („A Star Is Born”). Artista a urcat plângând pe scenă şi a mulţumit familiei, dar și lui Bradley Cooper, „singura persoană de pe planetă care putea să cânte” acest cântec cu ea.

Nu e vorba numai de a câștiga. Dacă ai un vis, luptă pentru el”, a spus Lady Gaga.

Cântăreața a acceptat să să joace în filmul „A Star is Born” („S-a Născut O Stea”), regizat de Bradley Cooper, pentru că i-a plăcut modul în care pelicula prezintă câteva probleme des întâlnite în lumea artistică: depresia și dependențele de alcool și droguri.

Un moment special pentru Lady Gaga şi Bradley Cooper a fost acela când cei doi au urcat pe scena premiilor Oscar 2019, pentru a cânta piesa „Shallow”, nominalizată la Oscar 2019 la categoria „cea mai bună melodie originală”.

Colaborarea dintre Lady Gaga și Bradley Cooper a fost deja una de succes, având în vedere că filmul  „A Star is Born”, lansat la Festivalul de film din Veneția în luna august a anului 2018.

În urmă cu câteva săptămâni, Lady Gaga și-a surprins fanii după ce a dezvăluit pe Instagram că și-a făcut un tatuaj în cinstea succesului pe care l-a avut în filmul „A Star is Born”. Desenul de pe spatele artistei este un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale, însoțit de mesajul „La vie en rose”, melodie pe care a interpretat-o la începutul filmului.