Beauty

Lady Gaga își lansează propria linie de make-up! Ce a dezvăluit cântăreața

andreea voicu
July 9, 2019 18:01 PM

În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete s-au aventurat în afaceri cu produse cosmetice. Lady Gaga calcă pe urmele Rihannei, a lui Jennifer Lopez sau Kim Kardashian, și își lansează propria linie de produse de înfrumusețare. În trecut, vedeta a colaborat cu MAC Cosmetics pentru rujurile Viva Glam. 

Pe aceeasi temaCât costă diamantul purtat de Lady Gaga la Premiile Oscar 2019

Lady Gaga își lansează propria linie de make-up!

Deși se cunosc foarte puține detalii, solista a publicat pe Instagram un video care conține câteva look-uri realizate cu paletele de make-up în culori vibrante, cu hastagurile #hausbeauty și #hausofgaga. 

Se zvonește că noua linie de make-up se va numi Haus Beauty. Site-ul hausbeauty.com este gata, alături de un canal YouTube, numit „Haus Laboratories”.

Linia de produse a lui Lady Gaga conține parfumuri, produse de îngrijire a pielii, fonduri de ten, blush, ruj, gloss, eyeliner, fard de pleoape, creme de mâini, măști, bronzer, ulei de corp, cremă de protecție solară, și lista poate continuă. 

Lansarea oficială a mărcii nu este foarte departe, iar fanii abia așteaptă noua colecție electrizantă a solistei. În 2012, Lady Gaga și-a lansat propriul parfum, ‘Fame’.

 

View this post on Instagram

 

Brows pushed up and defined with Brow Tamer. Skin simple and clean with Shameless foundation by @marcbeauty #haus #hausofgaga #hausbeauty #redcarpet

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Sursa: vogue.fr