Vedete

Lady Gaga își mascheză o boală de piele cu tone de machiaj

maria.apostol
October 2, 2021 10:56 AM

Lady Gaga a fost diagnosticată cu o cuperoză, care aproape i-a ”mutilat” fața. Cântăreața de 35 de ani și-a surprins fanii cu o fotografie postată recent pe contul ei de Instagram.

Artista a apărut fără machiaj, în timp ce stătea la soare și se bronza. Fanii au privit cu atenție poza și au descoperit o roșeață suspectă pe ambii obraji ai vedetei.

Lady Gaga își maschează cuperoza cu tone de machiaj, acesta e verdictul pe care l-au dat fanii după ce au văzut ultimele postări ale vedete de pe contul ei de Instagram, relatează click.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

După ce a postat fotografia din curtea vilei ei din Los Angeles, Gaga a revenit cu o nouă postare din timpul unei sesiuni de machiaj la care au participat nu mai puțin de patru profesioniste. În imaginea inițială, pe obrazul divei se pot vedea pete roșii semn de cuperoză, o boală a pielii care se manifestă printr-o roșeață pronunțată.

Cuperoza apare din cauza spargerii vaselor de sânge superficiale de la nivelul pielii. Nu este prima oară când cântăreața de 35 de ani este surprinsă cu diferite iritații ale tenului, în anii trecuți ea fiind recunoscută să recunoască public faptul că are o mulțime de coșuri pe față.

Lady Gaga are o avere de 320 de milioane de dolari și în ciuda faptului că în 2020 industria muzicală a fost paralizată, ea a continuat seria de concerte în cadrul campaniei Global Citizen care avea ca scop strângerea de fonduri pentru personalul sanitar care lupta cu pandemia.