Beauty

Lady Gaga lansează propria linie de produse de make-up! Ce nume a ales artista!

nicoleta.ispasescu
May 10, 2018 14:32 PM

O nouă zi, o linie de cosmetice a unei celebrități — dar aceasta chiar a fost așteptată de mult timp.

Câțiva „detectivi” de pe social media au descoperit o marcă înregistrată de compania cântăreței Lady Gaga, Ate My Heart Inc., în februarie, sub numele Haus Beauty.

Sub această denumire sunt incluse toate, de la cosmetice, până la parfumuri, apa de colonie, și chiar produse de îngrijire a pielii. Asta înseamnă că linia de cosmetice a artistei este, cel mai probabil, în desfășurare.

I said NO!!! ??

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


O marcă de înregistrare nu înseamnă întotdeauna un lucru sigur. Cu toate acestea, cu câțiva ani în urmă, fanii au descoperit marca comercială pentru Fenty Beauty by Rihanna. Știm cu toții cum s-a dovedit asta. Prin urmare, linia de cosmetice a cântăreței Lady Gaga ar putea fi un caz asemănător.

Have a beautiful happy day. I’ll be making music n’ stuff ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Lady Gaga nu este nouă în industria frumuseții. Ea a lansat în 2012 primul ei parfum, pe care l-a numit Fame. De asemenea, ea a colaborat cu MAC Cosmetics pentru campaniile rujurilor Viva Glam, în 2009 și 2011.

În ceea ce privește ultimele sale evenimente și concerte, Gaga a apelat la makeup-artistul Sarah Tanno, artistul ambasadorului global, Marc Jacobs.

Breakfast at Tripanny’s

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Se pare că Lady Gaga oferă deja subtile sugestii referitoare la viitoarea linie de produse de beauty chiar pe contul ei oficial de Instagram. În mod obișnuit, ea menționa makeup-artistul care o machia, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească că deja a început să își folosească propriile produse.

Unele fotografii ale sale chiar includ hashtagurile #haus, #hausofgaga și #hauseditorials.