News

Lady Gaga și-a recuperat câinii! Cine va primi recompensa uriașă oferită de cântăreață

iulia.statie
March 2, 2021 12:03 PM

Lady Gaga a trecut prin momente extrem de grele, după ce câinii ei au fost furați. Bărbatul ce se ocupa de patrupezi a fost împușcat, iar doi dintre buldogii francezi pe care cântăreața îi deține erau luați de către agresori.

Pe aceeasi temaBlake Lively, cele mai frumoase ținute din timpul sarcinii

Lady Gaga și-a recuperat câinii. Cine i-a adus înapoi

Bărbatul ce se ocupa de câini era dus la spital, în stare gravă. Tânărul în vârstă de 30 de ani ce avea grijă de patrupede ar fi fost găsit de polițiști conștient, dar abia respirând pe trotuar. Presa de peste oceane scria săptămâna trecută că numele celui ce avea grijă de câinii vedetei este Ryan Fischer, deși identitatea lui nu era confirmată pe atunci.

Mai târziu, într-o postare, Lady Gaga îi dezvăluia identitatea tânărului ce a fost împușcat în urma jafului în care doi câini au fost furați, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut.

De asemenea, un al treilea câine ar fi reușit să scape, fiind ulterior recuperat. Lady Gaga poate respira acum ușurată, pentru că patrupezii sunt din nou alături de aceasta. Cei doi buldogi au fost predați poliției după ce au fost găsiți.

Se pare că aceștia au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie ce nu ar fi fost implicată în jaf, după cum a explicat un purtător de cuvânt al poliției. Reprezentanții vedetei au confirmat că buldogii găsiți îi aparțin.

Ce se întâmplă cu Ryan Fischer, bărbatul ce se ocupa de câini

De asemenea, identitatea persoanei ce a înapoiat câinii va rămâne secretă, precum și locația unde au fost aceștia găsiți pentru ca poliția să ducă la capăt investigația și pentru siguranța sa. În același timp, Ryan Fischer a publicat primele fotografii din spital unde le dezvăluia tuturor că se simte mai bine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Pentru recuperarea lor, Lady Gaga oferise o sumă de 500.000 de dolari pentru a se asigura că Koji și Gustav îi sunt din nou aduși acasă. Aceasta le-a scris și fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj pentru a le povesti despre momentele grele prin care trece și despre cât de mult ține la cei doi buldogi francezi.

„Câinii mei iubiți Koji și Gustav au fost răpiți din Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea suferă și mă rog ca întreaga familie să fie din nou întreagă cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru întoarcerea lor în siguranță…”, a zis ea pe Instagram.

„Sau, dacă i-ați cumpărat sau i-ați găsit fără să știți situația, recompensa rămâne la fel. Te iubesc Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru vecie un erou.”, scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)