News

Lady Gaga și Brad Pitt ar putea juca împreună într-un film?

iulia.statie
November 24, 2020 14:38 PM

Lady Gaga ar putea să primească un alt rol într-un film. Cântăreața este în discuții pentru a se alătura filmului de acțiune ‚Bullet Train’, ce îl are în rol principal chiar pe Brad Pitt, după cum a dezvăluit publicația Entertaiment Weekly.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Lady Gaga va primi un nou rol într-un film în care va juca Brad Pitt?

Încă nu există o înțelegere și este neclar dacă va exista una, dar publicația Collider deja a dezvăluit faptul că Gaga s-a alăturat echipei, însă, reprezentanții artistei nu au făcut vreun comentariu până acum. Pitt, ce joacă rolul unui asasin numit Ladybug, s-a alăturat echipei peliculei în această vară.

Thrillerul va fi regizat de către David Leitch, ce a condus filmele ‚John Wick’ și Deadpool 2. Scenariul este adaptat din cartea lui Kotaro Isaka, numită ‚Maria Beetle’ ce pune accentul pe cinci asasini ce se află în același tren, dându-și seama că misiunile lor sunt conectate. Până acum, din distribuție fac parte Michael Shannon, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji și Masi Oka.

Unde o vom vedea în viitor pe Lady Gaga

Următorul film în care va juca Lady Gaga este condus de Ridley Scott și se axează pe crima din familia Gucci. Cântăreața joacă rolul lui Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci ce a fost judecată și condamnată pentru faptul că a complotat la asasinarea sa în 1995. Robert DeNiro, Jared Leto, Al Pacino și Adam Driver sunt, de asemenea, în distribuție.

Aceste proiecte viitoare din industria filmului vin imediat după interpretarea artistei demnă de Oscar din ‚A Star Is Born’, unde a apărut alături de Bradley Cooper. Aceasta a primit un premiu Oscar pentru cea mai bună piesă originală, dar a fost și nominalizată la cea mai bună actriță. Pe plan muzical, ea sărbătorește lansarea albumului Chromatica, ce a apărut la începutul acestui an.