Fashion

Lady Kitty Spencer - pictorial senzațional! Colierul purtat de nepoata Prințesei Diana este UNIC

andreea voicu
September 1, 2018 18:41 PM

Lady Kitty Spencer este nepoata Prințesei Diana, fiind fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. La 27 de ani, Kitty Spencer are o frumusețe răpitoare și este un fotomodel de succes, ea defilând pentru marile case de modă din lume.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi și-a botezat fetița! Ce rochie de botez a ales pentru micuța ei

Tânăra îi calcă pe urmele mamei sale, Victoria Lockwood. Ea a debutat în lumea modelling-ului în 2017, când a defilat pentru Dolce & Gabbana, devenind ulterior și ambasador al celebrei case de modă.

Lady Kitty Spencer – pictorial senzațional!

De atunci, ea primește numeroase oferte pentru a apărea în diverse pictoriale, fie pentru a prezenta haine, ori bijuterii.

Recent, Lady Kitty Spencer a realizat un shooting pentru revista Marie Claire Italia, iar accesoriul purtat de aceasta la gât a creat controverse. Tânăra a purtat o bijuterie Bvlgari, care reprezintă frunze de marijuana.

Fanii acesteia au reacționat imediat, după ce Kitty Spencer a publicat pe Instagram mai multe imagini din timpul filmărilor.

”Totuși, sunt niște frunze de marijuana!”, au precizat unii internauții. Alții, în schimb, au asemănat-o cu o zeiță din mitologia greacă.

Lady Kitty Spencer a avut o apariție spectaculoasă la nunta Prințului Harry și Meghan Markle. Internauții care au văzut fotografiile cu superba tânără spun că seamănă perfect cu mătușa ei, Prințesa Diana, atât fizic cât și în ceea ce privește eleganța și grația.

Sursa: hellomagazine.com

Dress of dreams for @dolcegabbana Alta Sartoria ??? #DGAltaSartoria #DGLovesComo

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on