News

Laetitia Casta, din nou însărcinată! Vedeta va deveni mămică pentru a patra oară

iulia.statie
February 2, 2021 18:45 PM

Laetitia Casta este însărcinată pentru a patra oară! Vedeta așteaptă un bebeluș cu partenerul său, Louis Garrel, aceștia fiind căsătoriți încă din 2017. Vestea cu privire la a patra sarcină nu a fost confirmată de vedetă, dar fotografiile recente în care apare nu lasă loc de îndoială, iar fanii au fost plăcut surprinși.

Pe aceeasi temaJacquemus Toamnă/Iarnă 2020 la Săptămâna Modei Masculine

Laetitia Casta, mămică pentru a patra oară

Deși Laetitia Casta și Louis Garrel nu au confirmat sau infirmat veștile emoționante, vedeta a fost surprinză de paparazzi în timp ce merge la conservatorul din Paris. Aceasta purta o jachetă albă, un cardigan roz, iar burtica de gravidă era vizibilă, semn că al patrulea copilaș este pe drum, iar sarcina este avansată.

Aceasta se mai bucură de trei copii. Laetitia are un băiețel în vârstă de 14 ani, pe nume Orlando, dar și o fiică în vârstă de 11 ani, pe nume Athena, din relația cu actorul Stefano Accorsi. Satheene, ce s-a născut în 2001, venea pe lume în urma relației cu Stephane Sednaoui.

Acum, Laetizia este căsătorită cu Louis Garrel, ce a adoptat o fetiță pe nume Oumy, botezată Celine, alături de fosta lui parteneră, Valeria Bruni Tedeschi, sora Carlei Bruni. Nu este de mirare că aceștia și-au dorit să țină sarcina secretă, ținând cont că vedeta a primit multe critici pe când era însărcinată cu al treilea copil.

De ce nu vrea să dezvăluie sarcina

Se pare că aceasta le povestea publicațiilor franceze că a pierdut un rol major într-un film după ce a anunțat că așteaptă un copil. Acest lucru nu i-a convenit deloc vedetei, mai ales pentru că decizia era luată de o altă femeie la momentul respectiv, scrie publicația Ruetir.

Cât despre viața ei personală, Casta, fost model Victoria’s Secret și L’Oreal, preferă să stea departe de camere. Ea se căsătorea în secret în 2017 în Lumio, un mic sat în care a locuit bunica ei, cu actualul său partener.