News

Lana del Rey, în mijlocul unei controverse

iulia.statie
May 24, 2020 17:03 PM

Lana del Rey se pregătește de lansarea unui nou album, iar piesele vor fi strâns legate de experiențele pe care le-a trăit în ultimii ani. Foarte mulți fani s-au bucurat extrem de tare, însă alții au fost surprinși că ea a criticat dezvoltarea industriei muzicale din ultimii ani.

Pe aceeasi temaLana Del Rey, dezvăluiri despre noua ei relație

Lana del Rey a fost criticată dur pentru piesele sale

Albumul va fi lansat pe 5 septembrie, iar vedeta lucrează și la două cărți de poezii, ce vor oferi detalii cu privire la sentimentele pe care le are.

Lana a fost acuzată de promovarea abuzurilor prin piesele sale, iar aceasta a decis să vorbească și despre ce promovează și alte artiste, printre care Camila Cabello, Nicki Minaj, Cardo B, Beyonce, Kehlani și Kardi B.

Aceasta a decis să facă o postare pe Instagram pentru a se adresa acuzațiilor aduse. „După ce Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj și Beyonce au avut piese pe primele poziții în care vorbeau despre a fi sexy, a nu purta haine, a înșela pe cineva, pot să mă întorc la a mă simți frumoasă atunci când mă îndrăgostesc, chiar dacă relația nu este perfectă, la a dansa pe bani sau orice îmi doresc, fără a fi crucificată sau fără a mi se spune că promovez abuzuri?”, a scris Lana.

Lana a dezvăluit că piesele ei vorbesc despre experiențele trăite, dar și despre realitățile din viața de zi cu zi. „M-am săturat de cântărețele și compozitoarele ce spun că eu promovez abuzurile, în realitate sunt o persoană minunată ce cântă despre realitățile pe care toți le vedem și despre relațiile abuzive din lumea întreagă.”, a zis ea.

„Nu sunt o feministă. Dar, cred că ar trebui să fie un loc în care să existe un tip de feminism pentru femeile ca mine, acele femei ce spun nu, dar bărbații înțeleg da, acele femei ce sunt criticate pentru a fi autentice. Am fost sinceră cu privire la relațiile mele. Și apropo, aceste lucruri li se întâmplă multor femei. Acestea au fost experiențele trăite de mine. Au fost 10 ani cu multe minciuni, dar am învățat foarte multe.”, a continuat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on