News

Lana Del Rey și Sean Larkin s-au despărțit

iulia.statie
March 20, 2020 11:03 AM

Lana Del Rey și Sean Larkin au decis să pună capăt relației.

Pe aceeasi temaLana Del Rey, dezvăluiri despre noua ei relație

Starul a decis să spună pentru New York Times că nu mai formează un cuplu cu artista. „Acum, suntem doar prieteni. Încă vorbim, însă avem programul foarte încărcat acum.”, a spus acesta.

Se pare că aceștia s-au îndrăgostit la prima vedere, imediat cum s-au întâlnit în New York, după cum a spus Larkin. Cei doi și-au împărțit timpul între Los Angeles, unde cântăreața locuiește și Tulsa, Oklahoma, unde acesta își petrece timpul.

Lana Del Rey și Sean Larkin s-au despărțit

„Când eram în Tusla ieșeam cu prietenii mei ce lucrează în acest domeniu (polițiști) și iubitele lor. Am mers la Super Bowl împreună, am luat cina și lucruri de genul. Am făcut lucruri normale pe care cuplurile le fac cu prietenii lor.”, a explicat Sean.

Mai mult, Larkin a povestit că copiii săi, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au fost surprinși când au aflat cine este noua iubită a tatălui lor. „Nu le-a venit să creadă.”, a zis el.

Primele zvonuri privind relația lor au luat cu asalt internetul în septembrie, după ce ei au fost surprinși în Central Park din New York. Discutând despre faptul că formează din nou un cuplu, cântăreața le-a zis celor de la The Los Angeles Times că ar fi purtat altceva dacă ar fi știut că este pozată.

„Este amuzant pentru că am fost cu cineva câțiva ani și nu am avut această problemă. Este un polițist bun. Înțelege acest lucru.”, a zis artista.

La două luni de la acest eveniment, cei doi și-au postat prima poză împreună, însă Lana a șters postarea. Mai mult, ei au participat împreună și la o gală pre-Grammy, unde au apărut ținându-se de mână.