Fashion

Lanțurile, accesoriile statement ale sezonului

iulia.statie
September 8, 2020 17:55 PM

Încă din anii 1990, lanțurile au fost introduse ca fiind unele dintre cele mai hot accesorii. Alături de curelele din lanțuri, designerii aduc la suprafață mai multe trend-uri, bineînțeles, adaptate pentru zilele noastre.

Pe aceeasi temaAccesorii de față de pe podiumurile Haute Couture

Cum porți accesoriile statement ale sezonului

Lanțurile au fost alăturate căștilor, ochelarilor de soare, ba chiar și măștilor, iar pe lângă faptul că oferă un look cool, sunt și extrem de practice. Atât Gucci, cât și Fendi au incorporat aceste artificii pentru accesorii în colecțiile de primăvară/vară și toamnă/iarnă 2020, iar acum Lady Gaga a adaptat look-ul pentru a își păstra mereu masca la ea, cu un strop de glamour.

La Fendi, pentru prezentarea colecției de primăvară/vară 2020, lanțurile au fost piesele IT atunci când vorbim de accesorii. Dacă stăm să ne gândim, cu ani în urmă, acestea erau folosite ca suport pentru ochelari, iar casa de modă a adus înapoi acest trend extrem de inteligent. Mai mult, am putut vedea și coliere statement, dar și lanțuri pentru susținerea genților.

Pentru cine a urmărit VMA 2020, știe că Lady Gaga a fost nelipsită de masca sa. Pe tot timpul pandemiei, aceasta a încercat să își convingă urmăritorii să poarte mască, explicând mereu importanța acesteia. Și cum nu vorbim de cântăreață fără a ne gândi la extravagant, artista și-a decorat aceste obiecte în felul propriu.

La Fendi, Kaia Gerber a apărut într-o ținută elegantă, accesorizată cu o husă metalică pentru căști.

Dacă vorbim de moda din muzica k-pop, atunci trebuie să ne gândim la accesorii statement, ținute uluitoare și coafuri inedite. Pentru a pune accent pe acest lucru, Jennie, ce face parte din trupa Blackpink, și-a dezvăluit noua colaborare cu Gentle Monster, în care lanțurile reprezintă un accesoriu statement pentru ochelarii de soare.

Stella McCartney a mers în aceeași zona ca și Fendi, folosind aceste accesorii pentru ochelarii de soare, într-un stil vintage, feminin și sensibil.