Vedete

Larisa Iordache a vorbit pentru prima dată despre iubitul ei! Ce dezvăluiri emoţionante a făcut tânăra gimnastă

hermina.hagianu
June 2, 2021 11:36 AM

Larisa Iordache este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate gimnaste de la noi din ţară! Sportiva are o carieră de invidiat, este cea mai medaliată gimnastă la Campionatele Europene, cu 16 medalii. Cu toate acestea, deşi are un program extrem de încărcat din cauza antrenamentelor, tânăra a avut timp să şi iubească! Larisa a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care a avut-o şi din cauza căreia a suferit enorm.

Larisa Iordache s-a schimbat radical în ultimii ani. De la o fetiţă timidă care abia păşea în faţa camerelor de luat vederi, acum este o tânără superbă, care a avut se pare şi prima decepţie în dragoste.

„Am avut primul iubit la 17-18 ani. Era ceva, vorbeam prin mesaje, nimic mai mult. Ne-am întâlnit o dată sau de două ori. Sunt cam rușinoasă. Am avut nevoie de un băiat care să aibă răbdare cu mine.

Iubit în adevăratul sens al cuvântului am avut la vârsta de 19 ani. Am avut o relație de 8 luni. Făceam gimnastică foarte serios și mă motiva, pentru că el făcea dansuri. Din păcate… adică sunt ok cu asta… atunci la momentul acela… M-a făcut sufăr, fiind primul iubit. Ne-am despărțit din cauza partenerei lui de dans. A fost obligat să ne despărțim. I s-a dat de ales: dansez cu tine doar dacă te desparți de Larisa.

Băiatul a fost sincer cu mine și mi-a zis: «Nu vreau să renunț la pasiunea mea pentru tine». L-am văzut, era trist prin casă, și i-am zis: «Băi, noi nu suntem atât de înaintați într-o relație, suntem niște puști. Dacă ne e scris să fim împreună la un moment dat, chiar o să fim».

Cu greu am acceptat să renunțăm amândoi, pentru că au fost chestii care ne-au ținut legați, dar după un an și jumătate am scăpat de lucrul acesta. Eu când mă atașez de o persoană, sufăr. Și nu îmi place să fug de suferința respectivă. Și după ceva timp am luat-o de la capăt”, a spus Larisa Iordache, la podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Cum a fost cariera Larisei Iordache afectată de problemele sentimentale

Mai mult decât atât, celebra gimnastă a recunoscut că este o persoană sensibilă, iar problemele pe care le-a avut în viaţa amoroasă

au reuşit să o afecteze pe plan profesional de-a lungul timpului.

„Când vine vorba de relații, îmi provoacă dezamăgire să fiu înșelată, fie că vorbim doar despre o intenție. M-au afectat problemele sentimentale în carieră. Treceam prin multe probleme atunci. Îmi dădusem și degetul peste cap, urma o operație pe care urma să o am. Practic nu mergea nimic. Erau probleme. Nu eram fericită absolut deloc.

În sală, chiar dacă veneau gândurile apăsătoare din afară, îmi plăcea. Era zona mea de refugiu. Mama mereu mi-a spus că atunci când intru în sală, să n-am mamă, să n-am tată, să nu mă intereseze ce e afară. Acolo este casa mea. Asta îmi repetam atunci când eram într-o pasă foarte proastă. Am învățat cu greu asta. Atunci eram foarte afectată, după prima relație”, a mai spus Larisa Iordache.

 

Sursă foto: Instagram