News

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre fosta relație cu Smiley

iulia.statie
October 12, 2020 12:54 PM

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu extrem de iubit și admirat în urmă cu mulți ani, iar actrița a vorbit acum deschis despre relația lor.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate

Laura Cosoi, dezvăluiri despre relația cu Smiley

Vedeta a devenit de curând mămică, născând în luna august o fetiță pe nume Vera. Aceasta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi mai au împreună o fată, Rita. Smiley formează acum un cuplu cu Gina Pistol, iar starurile așteaptă o fetiță.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru life.ro.

„Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.”, a povestit vedeta.

„Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane, fiindcă nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă.”, a continuat actrița.

Laura Cosoi, despre diferențele dintre vedetele din trecut și vedetele de astăzi

Mai mult, ea a povestit că după despărțirea de cântăreț, a ales să facă un pas în spate. Laura Cosoi a explicat și diferența dintre vedetele din trecut și cele de astăzi, povestind că era foarte greu să ajungi la celebrități cu ani în urmă.

„Da, așa e, iar eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor. Dincolo de asta nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine.”, a spus ea pentru publicația menționată mai sus.

„Vedetele de astăzi nu se mai compară cu vedetele de pe vremuri de la ProTv. Atunci erai Dumnezeul presei din România, fiindcă în jurul tău era creat un efect de miraj. Niciun jurnalist nu putea să mă sune direct vreodată. Era imposibil să ajungă la mine. Iar această intangibilitate duce la această imagine.”, a adăugat aceasta.

„Acum așa ceva nu mai este posibil. Acum oricine poate ajunge la mine, eu pot ajunge la oricine: îi scriu pe Instagram, pe Facebook și vorbim. Nu știu dacă m-am retras conștient sau nu, dar nu mi-am dorit niciodată nici să dau autografe, nici să fiu super aplaudată, ci mi-am dorit să fac ce-mi place, să fiu fericită, să aleg să merg undeva, nu să mi se impună, iar dacă vreau să nu particip la o emisiune ori să dau un interviu să pot să refuz.”, a explicat Laura Cosoi.

„Și celebritatea are un tăiș ciudat. Fiindcă la sfârșitul zilei, după ce tragi cortina, cel mai important este cum te simți tu în acel rol, în acea postură. Iar pentru mine a contat să fiu fericită și să am parte de un om care să fie lângă mine tot timpul.”, a continuat actrița.