News

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară! Cum a făcut vedeta anunțul

iulia.statie
March 8, 2020 11:13 AM

Laura Cosoi trăiește cele mai frumoase clipe! Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume o fetiță, o surioară pentru Rita, micuța ei.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi, fotografie emoţionantă cu familia sa, de Paştele Catolic

Aceasta a ținut să își anunțe fanii de pe Instagram prin câteva fotografii superbe, în care familia ei minunată a fost surprinsă în ipostaze inedite.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul coplesită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris aceasta pe Instagram.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară! Cum a făcut vedeta anunțul

 

View this post on Instagram

 

Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc ♥️Link in bio 🥰 #Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie #RitasOutfit @ficimimi #photography @alexgalmeanu

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Fană a mediului online pe care îl stăpânește perfect, vedeta a ținut să posteze și pe blogul său, unde fotografiile emoționante sunt în prim plan. După Dana Rogoz și Crina Semciuc, a venit și rândul Laurei, iar acest an se anunță a fi plin de bebeluși de vedete.