News

Laura Cosoi, fotografie emoţionantă cu familia sa, de Paştele Catolic

andreea voicu
April 21, 2019 10:31 AM

Ca-n fiecare an, Laura Cosoi sărbătoreşte Paștele catolic cu familia sa, la Iași, acolo unde a respectat toate tradițiile.

Pentru Laura Cosoi, anul acesta este unul cu adevărat special, pentru că este pentru prima dată când petrece Paştele Catolic alături de fiica sa, Rita.

Laura Cosoi, fotografie emoţionantă cu familia sa, de Paştele Catolic

Astfel, vedeta a plecat în Moldova, împreună cu soţul său, Cosmin Curticăpean, şi fetiţa lor superbă. Laura Cosoi a respectat toate tradițiile catolice, a fost la biserică, iar apoi a mers să îi arate micuţei sale locul în care s-a măritat cu alesul inimii ei.

”Familia noastra a prins radacini aici, la Conacul Polizu in urma cu patru ani! Azi i-am aratat Ritei locurile atat de dragi noua, livada de ciresi inflorita, culmile inverzite, aleea cu brazi si a simtit dragostea celor care au insufletit locul acesta rupt din basme cu zane! Suntem binecuvantati”, a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiei emoţionante.

View this post on Instagram

Familia noastra a prins radacini aici, la Conacul Polizu in urma cu patru ani! Azi i-am aratat Ritei locurile atat de dragi noua, livada de ciresi inflorita, culmile inverzite, aleea cu brazi si a simtit dragostea celor care au insufletit locul acesta rupt din basme cu zane! Suntem binecuvantati ? #multumim #dragoste #familie #nuntalaconac #romania #Rita @polizumanor

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on