News

Laura Cosoi își dorește să își mărească familia? Ce a spus despre al treilea bebeluș

iulia.statie
September 23, 2020 10:40 AM

Laura Cosoi a devenit mămică recent, dar aceasta se gândește deja la a mai avea un bebeluș!

Pe aceeasi temaLaura Cosoi a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate

Laura Cosoi se gândește la al treilea bebeluș?

Vedeta a adus pe lume în august o fetiță superbă, iar aceasta se gândește deja la al treilea copilaș, dând un răspuns extrem de surprinzător într-o emisiune de televiziune, potrivit Viva! Pentru că soțul Laurei, Cosmin, este acum în minoritate cu două micuțe, Rita și Vera, nu este exclus ca aceștia să își mai dorească un băiețel.

Nașterea micuței Vera a decurs extrem de bine, după cum povestea Laura acum ceva vreme. Travaliul a fost un pic mai lung și mai dureros, dar nașterea a fost mai ușoară. M-am simțit foarte bine, adrenalina foarte mare și cel mai important era că Vera s-a născut sănătoasă.”, spunea ea în emisiunea ‘Vorbește Lumea’ în urmă cu doar câteva luni.

Chiar dacă au ales să nu aibă ajutoare și au multă treabă, Laura și Cosmin se descurcă atunci când vine vorba de împărțitul timpului între carieră și cele două fetițe.

Laura Cosoi se pregătește de botezul micuței sale

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea.”, a spus aceasta.

Până atunci, Laura Cosoi se pregătește de creștinarea micuței sale, Vera, iar atât ea, cât și Cosmin, soțul ei, sunt extrem de entuziasmați. Deși încă există anumite restricții din cauza pandemiei, cei doi au ales să nu mai amâne botezul, iar evenimentul emoționant va avea loc în Maramureș, unde vor participa apropiații, ceremonia fiind una restrânsă, date fiind împrejurările.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia.”, a adăugat aceasta.