News

Laura Cosoi își dorește un băiețel! Ce spune vedeta despre a treia sarcină

iulia.statie
May 23, 2020 12:49 PM

Laura Cosoi trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta se bucură și consideră că este încontinuu într-o stare de fericire absolută.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi, despre perioadele grele din viața sa! Vedeta și-a deschis sufletul: 'Nu poate să mi se întâmple mie asta'

Laura Cosoi își mai dorește un copil

Aceasta a avut o sarcină ușoară și a fost extrem de activă, având foarte multe activități în această perioadă. „În primul trimestru am avut foarte multe turnee, repetiții, am jucat în februarie aproape în fiecare zi în alt oraș.”, a spus vedeta.

Ba chiar, micuța se mișcă foarte mult și este activă la rândul ei. „Asta mică mișcă foarte mult, este extrem de activă, îmi dă semne, ceea ce este cel mai important lucru.”, a spus vedeta.

Deși nu a născut încă, Laura Cosoi și soțul ei se gândesc deja la un al treilea bebeluș, sperând că vor avea parte și de un băiețel pentru a avea familia completă.

„N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.”, a povestit Laura Cosoi pentru publicația Unica.

„Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată.”, a adăugat vedeta.

Vedeta a povestit și câte ceva despre cum decurge sarcina pe blogul său, dezvăluind și cum își petrece timpul în această perioadă.

„Sunt, într-adevăr și zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar per total sunt bine. Aș fi vrut să fac mai multă mișcare, dar din păcate îmi rămân doar exercițiile pe saltea, în față televizorului, cele de respirație, în curte și stretching dimineață. Îmi e dor să o ridic pe Rita în brațe și să ne plimbam mai mult așa, dar trebuie să fiu prudentă cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă. Însă, fetiță noastră cea mică e bine.”, a zis aceasta.