News

Laura Cosoi, o mămică fericită! Cum s-a fotografiat cu fiica ei, Rita

andreea voicu
July 30, 2018 12:15 PM

Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a născut pe 11 iunie o fetiță perfect sănătoasă. Micuța va fi botezată Rita.

Pe aceeasi temaFiica Irinei Loghin a arătat superb la nuntă! Primele imagini cu Irinuca la altar, în rochie de mireasă

De când a devenit mamă, Laura Cosoi se laudă pe rețelele de socializare cu fiica ei. Actrița a postat pe Instagram mai multe fotografii dorabile cu micuța, însă fără a-i dezvălui chipul.

În imaginea respectivă, Laura Cosoi își strânge la piept fetița și radiază de fericire.

Numele fetiței Laurei Cosoi provine din spaniolă și este forma mai scurtă a numelui Margarita, care înseamnă cinste, onestitate și curaj.

Laura Cosoi, o mămică fericită!

Laura Cosoi a întâmpinat și probleme cu alăptatul. Vedeta a mărturisit că experiența alăptării fetiței nu a decurs așa cum se aștepta ea.

”Nu mă dirijez în vreun specialist, pentru că sunt și eu proaspătă mămică, dar iată că, în curând, voi trece la nivelul următor. Așa că vorbesc doar din experiență proprie, poate îi este de folos și altei mame.

Presupun că toată lumea știe cât este de importantpentru sănătatea copilului, dar și a mamei – laptele matern esteușor de digerat, întărește sistemul imunitar al copilului, îlferește de obezitate și reduce riscul anumitor boli, astm și diabet, printre altele.

Mamele care alăptează au un risc mai mic de cancer ovarian și înplus, scapă mai ușor de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, prin alăptat se pierd zilnic în jur de 500 de calorii”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.