News

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru Smiley și Gina Pistol! Ce a spus după ce au devenit părinți

iulia.statie
March 10, 2021 11:43 AM

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți! Cei doi pot să își strângă în sfârșit micuța în brațe și trec prin cele mai frumoase momente. Imediat după ce s-a aflat că prezentatoarea de televiziune a născut, Laura Cosoi a transmis un mesaj frumos pentru cei doi.

Pe aceeasi temaCe a spus Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol

Ce mesaj a transmis Laura Cosoi pentru Smiley și Gina Pistol

Laura Cosoi și Smiley au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar relația lor nu a avut succes și au decis să meargă pe drumuri separate. Actrița este acum căsătorită cu Cosmin Curticăpean și se bucură de două fetițe minunate, iar cântărețul și-a găsit liniștea în brațele Ginei Pistol. Cei doi au rămas în relații foarte bune, dat fiind faptul că Laura a vorbit foarte frumos de fostul partener și actuala sa iubită.

Aflând de la jurnaliști că Gina Pistol a născut, Laura Cosoi a transmis un mesaj emoționant. „Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită.”, a spus vedeta pentru FANATIK.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, marți, 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima dată, la 40 de ani. Fanii au aflat veștile emoționante după ce Smiley a decis să posteze un videoclip pe Instagram, în care le povestea fanilor totul despre fiica sa.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a spus Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” , a scris artistul, pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)