News

Laura Cosoi și soțul ei își doresc al treilea copil: 'Nu vrem să ne oprim'

iulia.statie
April 7, 2021 13:14 PM

La vârsta de 39 de ani, Laura Cosoi se poate declara împlinită. Aceasta are o carieră de succes, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cosmin Curticăpean și se bucură de două fetițe minunate ce îi înfrumusețează zilele. Totuși, actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei își mai doresc un copilaș, semn că vor o familie mare, spre bucuria tuturor.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi, despre perioadele grele din viața sa! Vedeta și-a deschis sufletul: 'Nu poate să mi se întâmple mie asta'

Laura Cosoi, anunțul momentului

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean își uneau destinele în 2015, iar în luna iunie a anului 2018 venea pe lume prima lor fiică, Rita. Iată că micuța se poate bucura de o surioară, căci în 2020, mama ei faimoasă aducea pe lume al doilea bebeluș, pe Vera. Laura Cosoi și partenerul ei se bucură nespus de copiii lor, dar nu vor să se oprească aici.

Întrebată dacă soțul ei a vrut fetiță sau băiat într-un interviu pentru publicația Ok!Magazine, Laura Cosoi a făcut anunțul așteptat de toată lumea: „El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii.”

Cum s-au îndrăgostit Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a vorbit, în cadrul interviului oferit publicației menționate mai sus, despre începutul relației cu soțul ei. Se pare că aceștia se cunoșteau de mulți ani, iar actrița îl privea ca pe un adevărat cuceritor. Totuși, vedeta a recunoscut că omul ce urma să îi devină soț nu a făcut vreodată o mișcare imprudentă.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râdeNe știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort.”, a spus Laura Cosoi.

„Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit.”, a zis aceasta.

„Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun „La mulţi ani!“ şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: „Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?“. Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas.”, a continuat Laura Cosoi.

La scurt timp după acest moment, cei doi au început să formeze un cuplu: „M-am gândit mult la ce a spus el atunci. Mă şi amuza, dar mă şi intriga. A fost primul lui semn spre mine şi noi ne ştiam de mulţi ani. Şi după ceva timp am început o relaţie.”