News

Laura Cosoi, totul despre al doilea bebeluș

iulia.statie
March 9, 2020 12:59 PM

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară și este în culmea fericirii! Aceasta se pregătește să aducă pe lume o surioară pentru fetița ei, Rita.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară! Cum a făcut vedeta anunțul

Invitată la emisiunea ‘Vorbește Lumea’, vedeta a vorbit despre sarcină, despre ce vrea să facă diferit și despre cum se simte acum. Deși arată superb, Laura a dezvăluit că sarcina este destul de avansată.

„Intru în luna a 5-a săptămâna aceasta, deja a trecut prima parte, nu am avut mari problemele, nu am avut poftă de mâncare, atât. Ne-am gândit să păstrăm momentul pentru 8 martie, cu Rita am anunțat de ziua mea, pe 2.”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate la emisiunea menționată mai sus.

Laura Cosoi, totul despre al doilea bebeluș

Laura și Cosmin nu au fost surprinși, căci își doreau foarte tare și un al doilea copilaș.

„A fost foarte frumos, ne-am dorit foarte mult, iată că acum s-a întâmplat, cumva cred că sunt în perioada în care sunt cea mai pregătită pentru a aduce un copil pe lume iar. Evit să spun bebe 2 sau al doilea copil pentru că este unic. Eram împreună cu Cosmin când am aflat. Nu a fost chiar o surpriză totală, tot am așteptat momentul încă de când am înțărcat-o pe Rita. A fost o alarmă falsă la un moment dat când Rita avea mai puțin de un an și am intrat puțin în panică, acum sunt mult mai pregătită.”, a povestit Laura.

Totuși, Cosoi a trebuit să renunțe la câteva lucruri pe parcursul sarcinii: „Nu am avut grețuri, dar nu îmi venea să mănânc. Dimineața mă așez la masă si până la ora 12 am 3 mese. Și la Rita a funcționat asta, dar după aceea nu mai vreau să mănânc atât de mult. În august o să nasc, tot natural, deocamdată pot. Am toate semnele în regulă, dar nu pot face sport, nu mă simt în stare, cu Rita mai mergeam la yoga.”

După cum bine știm, Dana Rogoz este și ea însărcinată pentru a doua oară și în căutare de bonă. Laura Cosoi a dezvăluit că s-a gândit și ea la această variantă, însă nu mai este așa sigură că ar putea funcționa.

„Am văzut că Dana își caută bonă și mi-aș dori, dar recunosc că nu prea știu cum aș găsi locul pentru încă cineva. Rita merge la creșă, bebe probabil o să stea la sân pentru o perioadă de 6 luni.”, a dezvăluit vedeta.

Cât despre al treilea copil, Laura a dezvăluit că nu își dorește să se oprească doar aici: „Nu cred că ne oprim acum. Să vină fetița pe lume sănătoasă și bine și cu sigurantă nu o să ne oprim. Mie îmi place foarte mult să fiu în perioada aceasta, dar nu mai depinde de noi mereu. Am născut la 36 de ani, acum la 38 de ani și sperăm înainte de 40 după.”

Fetița ei Rita o să își cunoască în august surioara, însă Laura și Cosmin nici măcar ei nu i-au dezvăluit numele fetiței.

„Avem numele din prima clipă. Vi-l spun când se naște. E un nume care nu este acum în vogă, dar nu este un nume inventat. Nu știu daca Rita înțelege clar, oricum Rita este un copil foarte vorbăreț, de asta nu îi spunem nici numele.”, a zis Laura Cosoi.