News

Laura Cosoi trece prin momente dureroase. Tatăl ei a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus

iulia.statie
November 26, 2020 16:47 PM

Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a decedat după lupta dusă cu noul coronavirus. Deși medicii s-au luptat să îl salveze, bărbatul s-a stins din viață, el confruntându-se și cu alte probleme, cum ar fi diabetul zaharat.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi, totul despre a doua fiică! Cum a decurs nașterea

Tatăl Laurei Cosoi a decedat după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Marius Cosoi, un cunoscut antrenor de handbal, a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Laura Cosoi, fiica sa, trece prin momente dureroase și le-a dezvăluit fanilor o fotografie în care apare alături de el: „Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a fost mesajul trist scris de aceasta pe contul său de Instagram.

Vestea că Marius Cosoi a decedat i-a îndurerat pe cei apropiați. Acesta a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași și antrenor de handbal și baschet, iar Cătălin Eugen Caba, vicepreședinte al Federației Române de Scrabble și coleg al tatălui Laurei Cosoi, a transmis un mesaj emoționant, anunțând că s-a stins un om ce și-a dedicat viața sportului și performanțelor din sport.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea școlară înainte de 90.”, a scris Cătălin Eugen Caba în mediul online.

”Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive. Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a adăugat acesta.