News

Laura Cosoi a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate

iulia.statie
October 1, 2019 11:49 AM

Laura Cosoi a experimentat dureri destul de puternice ce au făcut-o să ceară ajutorul medicilor. Aceasta are o viață minunată la 37 de ani, un mariaj fericit de 4 ani cu Cosmin Curticăpean iar de aproximativ un an și ceva este mămica unei fetițe, Rita, ce îi seamnănă leit.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi, fotografie emoţionantă cu familia sa, de Paştele Catolic

Laura Cosoi a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate

În paralel, se ocupă de carieră, de la pasiunea pentru bucătărie până la teatru, însă se pare că aceste probleme de sănătate îi pun piedici și nu o lasă să se bucure de toate realizările sale.

Vedeta a făcut recent dezvăluiri, povestind despre durerile de spate cu care se confruntă de ani buni și oricât ar fi încercat să găsească o situație, nu a reușit.

‘V-am povestit despre multe de-a lungul timpului, dar nu și despre durerile de spate (zona cervicală) care îmi dau dureri de cap destul de puternice. Uneori nu mă pot concentra și stau încruntată minute în șir fără să îmi dau seama. Nu am depistat remediul perfect încă. Beau multă apă, fac mișcări specifice afecțiunii, dar parcă tot masajul terapeutic mă ajută cel mai mult…P.s: Am fost la medic și sunt bine. Poziția este greșită când stau la laptop-ul’, a dezvăluit Laura Cosoi pe un site de socializare.

Laura este pe alte planuri în culmea fericirii, se bucură de o familie minunată și de o carieră frumoasă. Singurul plan la care vedeta mai are de lucrat este silueta, căci aceasta a recunoscut că nu a ținut regim după sarcină, nu a revenit la măsura inițială însă acest aspect nu o supără deloc.

Sursă: Viva!