News

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. nu au vrut să se căsătoreasă în România! Care este motivul

iulia.statie
December 8, 2019 13:35 PM

Lavinia Pârva și Stefan Bănică încearcă să se țină mereu departe de camere, păstrându-și relația discretă. Totuși, vestea privind casătoria lor secretă, departe de România, a șocat o țară întreagă.

Pe aceeasi temaCare sunt intervențiile la care recurge Lavinia Pîrva pentru a se menține tânără și frumoasă? Vedeta a făcut în sfârșit dezvăluirea

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. nu au vrut să se căsătoreasă în România! Care este motivul

Lavinia și Ștefan sunt mai bine de șapte ani împreună, având parte de o iubire frumoasă și discretă. Ei s-au căsătorit în 2017, în Bulgaria, într-un cadru superb, la malul mării. La ceremonie au participat doar câțiva prieteni și familia, fiind un cadru foarte restrâns, potrivit Libertatea pentru Femei.

Deși fanii sperau la o ceremonie fastuoasă, Stefan a dezvăluit într-un interviu dat în exclusivitate celor de la Antena Stars că lui i s-a părut mai firesc să aibă parte de o nuntă discretă. Mai mult, peisajul a fost unul de poveste și foarte puțini oameni au fost prezenți la ceremonie.

„Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie”, a declarat Ștefan în acel moment pentru „Dincolo de aparențe”.

Se pare că Lavinia și-a dorit foarte mult ca locul în care va păși spre altar să fie la Balcik, în Bulgaria, căci iubește foarte mult acel loc.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat artista într-o emisiune TV.