News

Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri despre familia sa! Ce fel de tătic este Ștefan Bănică

iulia.statie
April 6, 2021 10:40 AM

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de patru ani aceștia și-au unit destinele. Cei doi se bucură de un băiețel, iar vedeta a vorbit despre cum se descurcă partenerul său în rolul de tătic, dar și ce relație are fiul lor cu frații mai mari.

Pe aceeasi temaȘtefan Bănică Junior, dezvăluiri emoționante despre copiii săi

Ce fel de tătic este Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în mare secret în 2017. Cununia civilă a avut loc în România, iar petrecerea și nunta au fost organizate în Bulgaria, aceștia fiind extrem de discreți cu privire la viața lor de cuplu.

Ștefan Bănică mai are doi copii din mariajele anterioare, pe Radu, din căsnicia cu Camelia Constantinescu și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin. Din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Lavinia Pîrva, a rezultat micuțul Alexandru, iar vedeta a povestit ce fel de tătic este soțul ei.

“Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească.”, a spus Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, difuzată la Prima TV și moderată de Cristi Brancu, potrivit Click!.

Cum se înțelege Alexandru cu frații lui mai mari, Radu și Violeta

Mai mult, Lavinia Pîrva a spus și ce relație are Alexandru cu frații lui mai mari, Radu și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța.”

Vedeta a povestit și cine o ajută atunci când vine vorba despre creșterea fiului său. „Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot.”, a zis artista.